Žalostna zgodba fanta, ki ga je punca zapustila: Na Fakulteti za socialno delo so ji oprali možgane in jo “cepili na teorijo spola in agresivni homoseksualni aktivizem”

Fakulteta za socialno delo (Foto: 24kul.si)

Pred tedni smo na Nova24TV pisali o aferi ugrabitve otroka znani srbski psihologinji, ki so jo ob asistenci policije izvedle beograjske socialne delavke iz centra za posvojitve in rejništvo in od lanskega decembra pretresa Srbijo. Podobno samovoljno ravnanje socialno-delavske elite, ki diktira smernice socialnega dela, opažamo povsod po svetu. Raziskava iz nordijskih držav razkriva katastrofalne posledice vtikanja ideološko formiranih delavcev centrov za socialno delo v družine. Gre namreč za generacije socialnih delavk in delavcev, med katerimi mnogi v času šolanja postanejo aktivisti teorije multikulturnosti in pristaši skrajne levice, cepljeni na teorijo spola in agresivni homoseksualni aktivizem.

Fakulteta za socialno delo postaja žarišče nestrpnosti do temeljnih vrednot slovenske družbe?
Te dni sem se zamislil ob žalostni zgodbi fanta, ki živi na obrobju mesta, hodi v službo in pomaga na manjši kmetiji staršev, in je svojo zgodbo izlil na virtualni papir očitno v veliki čustveni stiski. Skrajšano zgodbo objavljam z njegovim dovoljenjem, odkriva pa nekaj zanimivega. Fant se je potožil, da ne ve, kaj naj stori. Povedal je, da je pred časom spoznal dekle, študentko, s katero sta se lepo ujela in kmalu načrtovala skupno življenje, a sta po skoraj dveh letih intenzivne zaljubljenosti namesto do poroke prišla v brezizhoden položaj. In kaj je razlog? Po njegovem prepričanju so ubogemu dekletu sesuli sistem vrednot prav na FSD.

To je njegova žalostna zgodba:Rad bi zaupal informacijo o dogajanju na Fakulteti za socialno delo v Ljubljani. Že pred dobrima dvema letoma, decembra 2015, mi je punca povedala, da se na študente vršijo pritiski nekaterih profesorjev glede porok istospolnih parov. Potem je za nekaj časa potihnilo. V zadnjem letniku pa je bila punca prisiljena sprejeti smer, ki je noben redni študent ni maral, vsilili so jo tistim z nižjim povprečjem, kot edino možno izbiro. Ker sva zadnje leto veliko žurala in s prijatelji hodila ven, je imela nižje povprečje, in če je hotela študirati, je morala sprejeti zelo čuden učni program, ki govori o Radikalnih perspektivah v socialnem delu in socialnem delu onkraj heteronormativnosti. Punca mi je o tem pripovedovala, meni pa stvar ni bila nič kaj všeč, čeprav nisem točno vedel, zakaj. Že sama beseda “radikalno” se čudno sliši. Le kaj ima to s pomočjo človeku v stiski?!

Ko je nastopila migrantska kriza, se je punca vse bolj zapirala vase in vse manj govorila o tem, kaj se pogovarjajo na faksu. Kadarkoli sem omenil teroristične napade po Evropi in kaj rekel čez migrante, je ona prešla v pravo ofenzivo. Ne samo, da nisem smel imeti svojega mnenja, na silo bi moral misliti tako kot ona, ker je hodila na Fakulteto za socialno delo, jaz pa sem samo srednje izobražen. Povedala mi je, da sem neveden, govorila nekaj o homofobiji in nestrpnosti, jaz pa da nimam pojma o pravicah manjšin in raznih ogroženih skupin.

Zraven nje nisem več smel imeti svojega mnenja. Ko sem ji to očital, se je zagovorila, da je tako tudi na faksu. Svojega mnenja preprosto ne moreš imeti ali biti celo nasprotnega od profesorskih pogledov, je rekla. Lahko se ti zgodi, da enostavno padeš na izpitu in ni šans, da boš diplomiral. Očitno je, da si študenti hitro zapomnijo, kaj je treba upoštevati, še hujša stvar pa je, da se morava midva o tem prepirati, jaz pa nenehno paziti, kaj bom rekel, kot da bi bil na njihovih izpitih. Vse pa je prebilo meje zdrave pameti, ko mi je povedala, da me bo zapustila, ker imam preveč nazadnjaški pogled na svet in ne moreva skupaj rasti in napredovati. Bil sem povsem na tleh.

Kaj naj bi naredil? Ji ploskal, ko je povedala, da na njihova predavanja hodijo homoseksualci, in jih navdušujejo za pozitiven odnos do “nebinarnih” spolnih konceptov, eksperimentiranja s spolno usmerjenostjo, pri nekaterih predmetih pa jim zato sploh ni treba ocen, samo kupe neke čudne literature je treba prebrati. Je to normalno? Ne morete si misliti, kakšni pritiski so to, da ti neki neznani profesorji tako grenijo življenje, pa ne moreš nič narediti … Ne jaz in ne ona. Prosim, ukrepajte, da se to ne bo dogajalo še komu. Prosim za anonimnost in ne dovolim objave tega elektronskega naslova. Hvala za razumevanje.”

Vprašanje za konec
Kaj bo z generacijami socialnih delavk in delavcev, med katerimi mnogi v času šolanja postanejo aktivisti teorije multikulturnosti in pristaši skrajne levice, cepljeni na teorijo spola in agresivni homoseksualni aktivizem? Odgovor je skoraj na dlani. Kako želimo živeti, se bomo morali izjasniti na prihajajočih parlamentarnih volitvah.

Franci Donko

 • kresnik

  Indoktrinacija najšibkejših, ki bodo poklicno odločali o usodi najšibkejših. Vzgoja vojščakov za nov totalitarni sistem. Če ne boste pridni, bodo prišli kar po vaše otroke.

  • princeska

   Točno, imaš popolnoma prav, kajti samo ti in taki bodo dobili službe, kar se že dolgo dogaja v pravu s sodnicami ter v šolstvu z ravnatelji(icami). Politična korektnost na prvem mestu, sploh pa pred strokovnostjo, kar nas potiska nazaj v dobo, ki smo jo že poznali in po besedah politikov tudi prerasli, kar seveda ni res. Ne vračamo se v titoizem, ker se z novim voditeljem beseda spremeni v kučanizem.

   • Jeffrey

    Ja, ja sej….vse sodnice in ravnateljice so lezbijke….brez Kučana pa seveda tud ne gre…
    Matr ste bedni…..

 • Frank Novak

  FRANCIJA IN NJEGOVO DANKO PREGANJAJO HOMOSEKSUALCI 24 UR NA DAN… PONOCI O NJIH CELO SANJA. IMA MOKRE SANJE SAJ S HOMOSEKSUALCI POCNE NECEDNOSTI. POTEM SE POCUTI KRIVEGA IN TUKAJ PISE PROTI NJIM….
  https://www.youtube.com/watch?v=xP4zr0agHSM
  https://www.youtube.com/watch?v=yMsG9ScQP9I

 • Frank Novak

  FRANCIJA DANKA ZAPUSTILA ZENA. 24 UR NA DAN JE RAZMISLJAL SAMO O HOMOSEKSUALCIH IN SE JI NI PRIBLIZAL NE TELESNO NE ROMANTICNO.

 • Slovenka

  Poba, bodi srečen, da je konec. Kaj bi šele bilo, če bi se vzela, imela otroke, potem pa bi ona uganjala nasilje nad družino, se po možnosti ločila in ti omejevala stike z otroki, ki bi jih vzgojila v bogvekaj. V cerkvi prižgi svečo, da si jo tako poceni odnesel. Pravo dekle bo prišlo ob pravem času.

  • princeska

   Zgrešila si nauk zgodbe. Fant se bo že postavil na noge, saj je iz zdrave kmečke družine z zdravim pogledom na svet. Point zgodbe je, kam nas izobraževanje mladine na naših fakultetah pelje. Možgane perejo mladim tudi na FDV, pravni in pedagoški fakulteti. Pred tem nas svari mladenič, ne smili se sam sebi, pač pa ga skrbi, kam bo vse to pripeljalo, kar bi moralo skrbeti tudi tebe in vse nas.

   • Slovenka

    Mislim, da nisem zgrešila nauka zgodbe. Fant ima, kot sama praviš, bistre možgane in razčiščene pojme, tako da je za njega samo dobro, da je deklina sama odpeketala, da ni bilo treba njemu njej pomahati v slovo. Da pa postaja vse skupaj izrojeno in da bi bilo treba določene fakultete deratizirati in da je fant upravičeno zaskrbljen nad stanjem v naši državi, pa čivkajo že vrabci na strehah. Pa lep pozdrav.

   • Jeffrey

    Ah, daj ne bluzi…..možgani se perejo predvsem po cerkvah in župniščih. Sicer si pa zelo lepo nakazala, da je zgodba skonstruirana ! ^^

 • Valter BraniSlav

  Franci Danko kar naprej o homoseksualcih.
  Ga lepe zenske ne zanimajo?

  • KIKI

   Potem ima pa Donko kmalu velike šanse
   postati predsedujoči kakšnega veličastnega
   državotvornega foruma (alla F21)

  • princeska

   Kje pa tebe čevelj žuli?

   • Valter BraniSlav

    Gospoda Danka zuli njegova Danka

 • Franjo Trojner

  Zdaj komaj razumem pomen pesmi Pankrtov.
  Pankrti Ljubljana je bulana Lyrics
  Lublana ma pet občin
  največja je Šiška
  pol je Center
  pol so Moste.
  Lublana je bulana!
  Na Viču so še kmetje
  v Mostah so delavci
  kmetje delajo na polju
  delavci v tovarnah.
  Lublana je bulana!
  Lublana ma živalski vrt
  Lublana ma učas cirkus
  živalski vrt je zmeri
  če ni cirkusa je dolgcajt.
  Lublana je bulana!
  Na vasi, podeželju je res privilegij živet,
  glavo ti zmeša samo šmarnica ali dobra baba, tam daleč v bulani Ljubljani vam pa mešajo glave same čudne reči, mar ne?
  No čudno glih ni saj imate tudi vino bolj švoh, še dobro, da vas Celjani z pivom zalagajo drugeče bi pri vas bilo še vse bolj čudno, bulano.

 • Valter BraniSlav

  Na kratko: NE STUDIRAJTE HUMANISTICNIH VED KER NE BOSTE ZAPOSLJIVI.
  PRIPIROCAM EKONOMIJO, MEDICINO IN TEHNICNE VEDE.
  CE BOSTE BILI SOCIALNI DELAVCI BOSTE KONCALI V DANKI, TAKO KOT FRANCI.
  CE BOSTE STUDIRALI EKONOMIJO UTEGNETE BITI BOGATI, TAKO KOT JANKOVIC, SKRABEC ALI JAZ.

  • KIKI

   A to je ekonomija? Vzameš velike kredite, pobereš velike provizije,
   ne plačaš delavcev in na koncu tvoje nikoli odplačane dolgove obesijo
   na ramena davkoplačevalcev ? In kje si našel nam za vzgled ravno te mafijske persone ? A misliš, da smo tako nevedni kot ti, domišljavi
   zaplankanec !

   • Steiermark

    On ni samo zaplankanec, on je ena izmed žrtev pedofila tita in njegovih tovarišev, ki so v rani mladosti, uvajali, uboge dečke in deklice, v svet pedofilije ter jim napolnili glavo, s svojim vzgledom, ko se je titek preoblačil v jovankin modrc in gate, ter kombinežo….. Danes pa še vedno trpi za štokholmskim sindromom….. Ampak , za “ljubi denarček” pa tudi vse naredi – se spremeni v istospolnika, si “ustvari družino” z travestitom in udba ga bogato nagradi…..

  • Amerikanc

   Upam da nisi mislil ljubljanske ekonomije, kjer so šefi v stalni pripravljenosti – pranja denarja.

   • Valter BraniSlav

    Meni se je splacalo

  • princeska

   Si delil svoje bogastvo in poslal donacije SDS?

   • Valter BraniSlav

    Ne. Denar je za otroke in vnuke in zeno

  • Steiermark

   ti bedak, še iz danke nisi prilezel dobro oz. verjetno nikoli neboš…..ti je lepo v zavetju razpadajoče zadnjice tvojega pedofila in zombija tita?
   Kar se pa tiče študija, v Sloveniji, je preveč, za naslednjih 50 let, vseh “ekonomistov”, posebaj takšnih, kot je tvoj janković, škrabec in ti, kjer ste dobro obdelali samo eno snov: kraja in ropanje naroda!

 • Božobožo

  Izrojeni Donko in njegovi homoseksualci.

 • Amerikanc

  Fant ima kar precej sreče, da je kljub žuriranju in nataknjenim babnicam na FSD, preživel brez večjih travm.

 • Janez

  Če je midel venomer čenčal samo o homoseksualcih kot Donko ni čudno da ga je bejba pustila ker je mislila da je gej. Mogoče pa bi se model in Donko ujela in bila par.

  • Cucurbita Pepo

   Verjetno sta se ujela. Zato pa je dečku razpadla zveza z žensko

  • Vin Dizl

   Ne ne ne, Janez, Janez poglej si, moraš prebrati cel članek, da boš sploh vedel, o čem se gre.

 • Miro

  hahaha dobro izmišljena zgodba za nategovanje versko blaznih.

  • Cucurbita Pepo

   Verski blazneži so znani po tem da verjamejo v zgodbice

   • Steiermark

    komunistični verski blazneži ste pa znani po tem, da izmišljate zgodbice in jih aplicirate v vsakdanje življenje, kot npr. posilstva……..psihopatski pasjeljubci….

    • ĐĐ Style

     Začetek toje treditve ima napako “komunistični verski blazneži”. Ali vi ne trdite da so komunisti proti veri? Klasično obnašanje 4-letnika ko mu nekdo vzame sladoled.

     • Steiermark

      no, no, da si pa tako zaplankan in kratke pameti, da ne razumeš, kdo ste komunistični verski blaznež, ki ste v resnici žrtve pedofila tita, to je pa že hudo……Vi niste proti “veri” v tita in njegovo zločinsko ideologijo, do dokazujete še danes, tudi kar z oblasti….

  • Anton

   Mirko tabletke pojej v celico pojdi in lepo tiho bodi . Tvoja lepa glavica ni ustvarjena za razmišljanje.

   sarkazem press

  • Steiermark

   tudi ti, kot izgleda, oz. izhaja iz tvojih komentarjev, si bil zlorabljen od “versko blaznih” – obsedenih s hudičem titom, ki te tako kot kopico drugih, zlorabljal, ljubičice bijelo…..

 • Darth Vader

  sem srečal zadnjič eno takšno radikalno aktivistko, ki se je sprožila……jaz mirno,hladno z racionalnimi odgovori……ona histerija in zmerjanje vsepovprek, tudi osebe, katere je dotičnaoseba videla prvič v življenju…..se je sprožila, kot pehotna mina……sam še ene 2 okol kepe so ji manjkale….

  • Jeffrey

   A tud ti rad pripoveduješ pravljice?

   • Darth Vader

    je bil tudi folk, ki sebe smatra za apolitične zelo negativno presenečen, nad to ultra-levičarsko trigger-reakcijo….med drugim se je iz ust levičarke usulo tudi po ne-slovencih (osebe z ne-slovenskim državljanstvom), ki so bile prisotne za mizo…..torej v duhu strpnosti, multikulture……in jeftine volilne baze, jeftine davčne baze……in zgodba z levičarsko multi-kulti kontinuiteto se tu konča…….

 • Franc Šink

  Verjetno je preveč gledala parjenje živali na kmetiji in pedre po Ljubljani Sedaj misli da je to normalno.Fant si pa zasluži boljšo punco.

  • Janez

   In kaj naj bi na kmetiji homoseksualnega videla pri živalihJe videla kdaj žrebca zaskočit drugega žrebca?Če je kdaj videla skočit kravo na drugo kravo ali telico,to še ni lezbični odnos,je le igra,ali pokazatelj,da je tista godna za oploditev.Lezbični ,ali pederski odnos je lahko viden samo pri človeku.Kdo je že videl,da je petelin oplodil (ali vsaj poskušal oploditi )drugega petelina ,ali kura kuro.BEDAKI

   • Cucurbita Pepo

    /”Kdo je že videl,da je petelin oplodil (ali vsaj poskušal oploditi )drugega petelina ,ali kura kuro”/. Petelin lahko osemeni, ne more pa oploditi drugega petelina. /”Lezbični ,ali pederski odnos je lahko viden samo pri človeku”/. Narobe!… Lejzbični in pedrski odnosi so dokumentirani tudi pri ostalih živalskih vrstah in se ne pojavlja samo pri človeku. Nekaj zanimivih primerov. Pri pingvinih dva homosexualna samca inkubirata zapuščeno jajce. Pari pogosto skupaj gradijo gnezda. Okoli ena četrtina parov pri črnih labodih je moških. Mladiči vzgojeni s strani dveh samcev imajo večjo možnost preživetja. Homoseksualno obnašanje so dokumentirali pri več kot 20 vrstah netopirjev v naravi (Če vas zanimajo podrobnosti o njihovi perverziji si pogledajte na internetu). Približno 8% levov občuje z drugim levom. Bonobo, ki je polek navadnega šimpanza naš najbližji sorodnik je bisexualna vrsta kar pomeni da oba spola izražata heteroseksualno in homoseksualno obnašanje… homofobija stoji na neutemeljenih predpostavkah in je večinoma posledica vzgoje in neutemeljenih strahov.

   • Franc Šink

    Tudi pri vas pedrih je to “samo” igra.

   • Tone

    A si stiste generacije, ki misli, da so krave vijolične barve?
    Kmet ve, da se krava goni, ko začnejo skakati druga na drugo.

 • MEFISTO

  Fantu je treba povedati, da je še veliko rib v morju!

 • Cucurbita Pepo

  Donko in njegovi dečki :(

 • tzt

  Ena življenjska izkušnja več. Podobno deformiranih levičarskih punčk je tukaj kar nekaj. S tem, da jih nihče ne j.b. niti pod razno. Nepomembni, nesposobni, neuspešni marginalci družbe. Skratka neke cunje za brisanje čevljev kateri imajo v demokraciji svobodo izražanja. Pa četudi gofljajio same z kretenizme.

 • DJURO SUMAR

  Tole je pa najbolj butast pederski članek. Kriva ni punca, ampak fant, ki bi moral iti za župnika.

  • Mateja Urankar

   uh, kakšna homofobija iz levice.

 • črnaovca

  Ma ja, Srbi pravijo: rđavem kurcu i dlaka smeta ali po domače luzerjem so vsega krivi drugi.

 • ĐĐ Style

  Fant je svoje ljubezenske težave izpovedal Donkotu, nevem zakaj mi ta zgodbica deluje kot pravljica. Nemorem verjeti da bi nekdo verjel temu, edno možno bi bilo če je fant prevelik desničarski fanatik in pričakuje od stranke SDS, da kaznuje punco. Danes če nekdo ne zna fukat je kriva levica.

  • Mateja Urankar

   ko odkriješ spolnost te mogoče mine obsesija z sds.

  • WatsonForus

   a ne tud, da dva toplovodarja ali pa dve lezbači ne morta narest otroka je kriv SDS in Janša !?

   • ĐĐ Style

    Ne ni kriv SDS, samo pravim da je ta članek za lase privlečen in izmišljen. Če nekoga zapusti punca se bo ta posameznik obrnil na medije in iskal napako v fakulteti. Mediji bodo to zgodbo objavili in iskali potihem napako v levici.

   • Steiermark

    On se še ne zaveda tega, ker je še premlad in je takšen tudi že prišel na svet……zato misli, da je vse to, kar se mu dogaja, normalno!

  • Jeffrey

   Pa saj vsakemu kolikortoliko treznemu človeku mora delovati kot pravljica….že tako ali tako so “ta pobožni” nagnjeni k pravljicam…..sicer pa, mojega soseda je tudi ravno včeraj zapustila punca. Je že napovedal, da jo bo šel zatožit Karlu Erjavcu…:))^^

 • xtc

  Dejstvo je ,da je FDV karrdeljev svetovni unikum,ki ga je treba zapret in ukinit.

 • Vin Dizl

  Če res hodijo homoseksualci na fakulteto študentom predavat, kaj je pravilno, potem je to škandal prve vrste. Nekdo ali del profesorjev je očitno homoseksualen in to vsiljuje ostalim, čeprav smo v demokraciji. To je afera!

  • Tone

   Zanimiv pojav: Nihče ne uspe spreobrniti enega geja, kleni slovenski fantje pa postanejo geji že po enem ali dveh predavanjih.

   • Jeffrey

    Absolute bingo !:))

  • Jeffrey

   “…..čeprav smo v demokraciji….” Hahaha….ta je pa lepa….očitno nimaš pojma o demokraciji. Saj ravno zato ker smo v demokraciji vsak lahko pove svoje mnenje (lahko tudi predava)….ja, tud pedri…zakaj bi bli pa oni izjema če smo v demokraciji…. Tudi farji mladini nemoteno vsiljujejo svoje nazore, ampak kaj čmo….saj smo vendar v demokraciji. In tudi če ti nekdo nekaj vsiljuje….kje pa piše da si dolžan kaj sprejet? Afera ja…ja kva pa še…^^

 • Harigast

  naj si štromarko najde.

  • mginko

   A si še vedno na prostem izhodu iz psihiatrije?

   • Harigast

    ja,nimajo več prostora,so vse levičarji zasedli. V soboto so jih iz šiške kar z avtobusom pripeljali.

 • dare326

  Vsak režim potrebuje socialno in politično indotrinirane državljane, ker tako lahko obvladuje mase. V preteklosti je to počela cerkev, danes, v dobi informacijske družbe, to počnejo “socialisti, levica” preko šolskih programov in medijev. Na srečo imamo internet in socialna omrežja, ki pa jih v vedno večji meri obvladujejo fakenews. Zato je umetnost ločiti pleve od zrn. Prebrati moraš leve in desne medije, tudi tuje, in nekje na sredi je resnica, pa še to z rezervo. Bistveno je (brez paranoje), da se zavedaš, da te hoče vsak nategniti zato, da boš njegov “suženj, vojak, potrošnik”, saj za vsem stoji kapital. Slednji nima barve. Levica, ki tako tuli proti kapitalu, to počne samo toliko časa, dokler sama ne postane lastnik. Ameriške univerze raziskujejo vzrok homoseksualnosti. Rezultati kažejo na to, da je problem v psihi in ne v kromosomih. Do sedaj ni še nobene resne raziskave, ki bi dokazovala nasprotno. Teorija spolov? Ni problem, pedri, stopite v vrsto in mi ga boste vlekli. Vsakega bom pogladil po glavi in mu dal piškotek. Saj potrebujemo samo zadovoljne državljane.

  • Jeffrey

   “…. Do sedaj ni še nobene resne raziskave, ki bi dokazovala nasprotno….”

   Eheh….do sedaj sploh ni nobene raziskave, ki bi karkoli dokončno dokazala….ne v eno ne v drugo smer !

 • mona lisa

  Kaj se dogaja v naši državi je kriminal. Ne samo na tem področju. sicer pa vidimo kaj delajo socialne službe z ministrico za socialo na vrhu. Očitno režim vzgaja nekatere mlade tako kot želijo.

 • WatsonForus

  jap , tko je v naši vukojebini , kjer fuknjeni prfoksi na takih fakultetah mislijo da Ojroti rasejo na drevesu in da lahko dva “toplovodarja” ali pa dve lezbači zaplodita otroka!

 • mginko

  FDV – SDV – UDBOMAFIJSKO LEGLO za panje možganov mladih po metodah stare udbe – izvajalec mlada udba.
  Državljani ??? !!!

 • RATATA

  Fant naj se ne sekira preveč. Ko jebe aktivistke, niti tepst se jih ne splača.

  • Tone

   Se ne pustijo.

 • ĐĐ Style

  Po bombastičnih člankih Nove24 me nebi začudilo, da so napisali da je fanta skuhala v golažu.

  • šmentanamuha

   Mogoče bo tebe.

  • Miro Jereb

   hahaha…in ga stlačla v vagino…

 • herman

  Joj, grozno! Fakulteta je prisilila deklino, da je žurirala, se dol dala z drugim in ni imela časa študirat.

  • ĐĐ Style

   Če bi 24ur na dan molila do tega ne bi prišlo, še ena mlada punca se je obrnila na levo. Fant pa naj ročne spretnosti opravlja z desnico.

   • Soave

    Veliko veš. . . . .

 • šmentanamuha

  Zelo preprosto, februarja 2015 je Slovenija ratificirala Istambulsko konvencijo in to zdaj je njeno realiziranje v praksi. Hrvati imajo pravkar velike proteste,ker je nočejo sprejeti, pri nas pa je ratifikacija šla mimo javnosti. Poleg tega je Istambulska konvencija nad ustavo. Tako je to, če ljudje rečejo, kaj me briga politika, ne hodim na volitve. SD-jeva Kopač Mrak je na ministrstvu vsa ta leta skrbno pripravlja ta desant na družine in otroke s teorijo spola in ostale abotnosti.. Presenečeni so lahko samo tisti, ki so se pravkar zbudili. Mnogo se jih še vedno ni.

  Ljudje, življenje bo treba vzeti v svoje roke. Upam, da bo ta fant zdaj naredil kaj pametnega in ne bo samo jokal in pričakoval od drugih, da rešijo stvari. Doštudiraj, postani pokončen moški, dec, ki se ne boji ene zmedene feministke, bodi aktiven član skupnosti in prišla bo druga, ki te bo vredna..Sicer pa tale punca ne more biti preveč brihtna, bo pa kot socialna delavka lahko naredila veliko škode. To pa je problem.

  • tzt

   Hrvati so zgleda proti ratifikaciji.

   • šmentanamuha

    Seveda so, ampak pri nas so to naredili potiho in zahrbtno. Hrvati pa so se razpizdili, destisoči, po različnih mestih. Včeraj sem gledala posnetke. Kar nisem mogla verjeti. To je Cerarjeva vlada naredila takoj ob nastopu, da bo jasno. Zdravstveno reformo pa so mučkali 4 leta in naredili nič, nazadnje pa odstopili.

  • koza

   V Srbiji je šla tudi skoz, pa jim je sedaj kliknilo kam to pelje … https://www.youtube.com/watch?v=yzVIn4-bFS4 …se mi zdi, da pripravljajo teren za bodoče – prihajajoče prebivalce

  • Soave

   + + + + + + +

 • domovina mili dom

  Oh, kje so tisti zlati časi, ko je tito preganjal homote. K sreči jih sedaj preganja ljubljeni Putin.

 • Miro Jereb

  Naj živijo pedri, lezbe, pasjejebci….čim dlje od mene…Še mal pa bomo morali mi organizirati parado “ponosa”,,,

  • totex39

   Nekaj bo res potrebno ukreniti, kajti sedaj se že javno kar precej ponosno razmnožujejo.

 • macon

  Mladi so dovzetni za nakladanje “avtoritet” in ker so brez izkušenj nasedajo na marksistično teorijo in komunajzarsko laganje. Ko je pa zadaj še narek sistema in obet zasedanja materialne pozicije v njem, je pa še toliko slabše. Marsikdo, ki ni zadosti samostojen in pameten, lahko pade v tako sranje in postane priden mlad komunajzar, ki potem prepričan kot papagaj ponavlja, kar so ga naučili na kakem fdv in vsakodnevno obnavlja v proračunski inštituciji, kjer so sami podobni primerki kot on. Ženske, ki so po naravi konformistke in materialistke in množično zasedajo pozicije v javni upravi, so še bolj dovzetne za tako propagando kot moški.

  Udbomafija potem lepo v miru vlada vsem.

 • DJURO SUMAR

  Dragi Vinko. Meni se ne dvigne, kaj naj storim? V nobeni šoli me niso naučili, kako obvladovati svojo partnerko. Zadnji čas, da zamenjamo vlado in šolstvu vrnemo klerikalne, nazadnjaške vrednote.
  Hvala za razumevanje.

  • MEFISTO

   Ne dvigne se ti, praviš!?

   Vzemi viagro za buzerante.

   • DJURO SUMAR

    Nisem vedel, da jih je več vrst.

   • tonite falco

    Ha ha ha …

  • Morala

   Nabavi si viagro :)

   • DJURO SUMAR

    Kje se dobi?

    • Morala

     Hehe…pri zdravniku ali na črnem trgu…

     • DJURO SUMAR

      Bom pobaral svojo dohtarco, če mi lahko ona pomaga.

  • Soave

   Katere pa so te klerikalne in nazadnjaške vrednote?

   • DJURO SUMAR

    Ne vleci me za jezik, ker dobro veš, kaj zagovarjajo vse verske inštitucije.

    • Soave

     Seveda vem.
     Vendar mi ni jasno v kakšni povezavi so te vrednote s člankom, ki ga komentiramo ?

     • DJURO SUMAR

      Na fakulteti so jo cepili na teorijo spola in agresivni homoseksualni aktivizem.

     • Soave

      Ja, in? Si prepričan, da se nič takega na FDV ne dogaja!
      Vse mogoče se je že govorilo!

     • DJURO SUMAR

      Človek se cepi, če to želi. Teorija je le teorija, jo sprejmeš le, če to želiš, proti istospolno usmerjenim pa nimam popolnoma nič. Veš pa sama, da je tukaj še cel kup za današnji čas nesprejemljivih stvari, katere vse veroizpovedi še vedno zagovarjajo. Navsezadnje je družinski zakonik padel, ker je tako želela cerkev.

     • Soave

      A res ? Ja, kje pa ti živiš ? Jojmene, Cerkev je želela?
      Veliko nas je bilo proti ” družinskemu zakoniku “.
      Mene ne bo nihče posiljeval z LGBT . Naj se imajo ! Ni hudič, da se ne bi mogli zmeniti med seboj homiči in lezbijke! Enkrat ga bo pa že vtaknil v ta pravo luknjo, če si res tako želijo otroke.
      Da še kaj Grega ne napišem

     • DJURO SUMAR

      Ti in vsi verniki ste podaljšana roka cerkve, katera vas je prepričala, da ste proti družinskemu zakoniku. To je pač tako, kot je večina volivcev v Sloveniji, podaljšana roka levice.
      Cerkev (velja za vse veroizpovedi) je najbolj nazadnjaška organizacija na planetu. Kdo drug pa še iz ljudi izganja hudiča in ustvarja samomorilske napadalce,

     • Soave

      No, veš kaj ? Vsaj vem, kam spadam ! Ti pa nisi ne tič, ne miš.
      Samo godrnjaš tule. Moraš biti ena sitnoba, ki prav vsakega podučuje v svoj prav, pa še sam nisi prepričan, kaj naj bi to bilo.
      Lep dan ti želim, Jurij.

     • Tone

      “Vsaj vem, kam spadam! ”
      Ne pritožuj se, če te bo kdo primerjal z ovco.
      Človek lahko razvije zdravo identiteto, tudi če se ne stopi s čredo.

     • Soave

      Seveda. . .

     • DJURO SUMAR

      Me veseli da veš, da spadaš med klerikalce. Jaz seveda zelo dobro vem, da spadam med zelo napredne ateistične Slovence, ki vedo kaj je prav in pošteno. Godrnjam pa toliko kot godrnjaš ti, navsezadnje si tole debato začela ti in še nikdar nisi odstopila niti za mm od svojega mišljenja. Da sem tečnoba, se pa zelo, zelo motiš.

     • Soave

      No, ta je pa dobra. Sem verna.Tega nikoli nisem zanikala. Nisem pa klerikalka.
      Me pa res čudi, kako je lahko ta tvoja napredna , ateistična Slovenija , tako zelo zašla.
      Aja, ti seveda ne misliš tako in, seveda niti za mišjega ne odstopiš od svojega mišljenja.
      Nič hudega. Vsak svojega boga moli.

     • DJURO SUMAR

      Slovenija pač ni ateistična, baje nas je v Sloveniji med 25 in 30%. Torej Slovenijo vodijo verniki.

     • Soave

      Oooooo, dober si, ni kej !!

     • DJURO SUMAR

      Pohvala iz tvojih ust mi kar nekaj pomeni. Hvala.

     • Soave
     • DJURO SUMAR

      Torej veš kakšne so te vrednote v zvezi s člankom in me le provociraš.

     • Soave

      Eh, saj te ne bom več motila. Ti in tvoji dve večni temi. . . . . . . imaš še koga doma za en tak, dober pogovor ?

     • DJURO SUMAR

      Doma nimamo takšnih debat, ker smo vsi napredni ateisti. Motiš me pa ne, saj mi ni potrebno pisati, če to ne želim. Ker pa si ena od redkih kulturnih desničark, ki se trudi, da ne žali vseh, ki ne mislijo tako kot oni, mi je debata s teboj skoraj v veselje, vsekakor pa v zabavo.
      Mene zabava celo vsako tedensko prebiranje revije Reporter, kjer berem takšne neumnosti, da so tvoji komentarji prav osvežujoči.

     • Soave

      Ti se kar zabavaj in norčuj. S tem pokažeš. . . . . marsikaj.

 • Olga_10

  Bolje, da se razideta danes, kot pa tedaj, ko bi imela otroke!
  Dekle je zelo labilno in na takšne osebe lahko levičarski teroristi lažje vplivajo, manipulirajomz njimi in si jih podredijo! To, kar se dogaja v tej ustanovi, je kaznivo dejanje, saj gre za zlora študentov in kršenje vseh etičnih norm!
  Na nivoju Slovenije pa je čas, da levičarje naženemo in naredimo red!

  • Miran

   Boš videla koga bojo na volitvah volilci nagnali. Mislim da boš zelo žalostna.

 • Ryuk

  Iz takih se moraš samo norca delat.
  https://www.youtube.com/watch?v=wszxOT-e1iw

 • Artur
 • Artur

  Dragi moji sodržavljani sedaj je prelomno leto, ko bomo odločili ali nas bodo te pokvarjene komunajzlske gnide dokončno pokopale ali pa jih bomo “pokopali” mi zavedni državljani . Odločitev ni težka zdaj je za biti ali ne biti. Ta smrdljivi “Avgijev hlev”, ki že zaudarja do neba je treba pod nujno in dokončno do temelja spucati od te pokvarjene rdeče nesnage .

 • Carlson

  Toplovodar Danko ne more brez homoseksualcov, ker je sam homoseksualec. S takšnimi prispevki hoče blažiti svoja notranja nagnjenja in krščanska stališča, ki pa ne gredo z njegovim dejanskim obnašanjem – homoseksualnostjo. Vsi prikriti homoseksualci, so v javnosti najbolj proti njim. Resnica je pa čisto drugačna. A ne Danko? A so se ti ponoči prikazovali goli moški, da je nastal ta prispevek?

 • Aron

  Hahaha, ja pa ja de:) Izmišljena zgodba, spominja me na rubrike v Pilu, ko so se novinarji sami zmišljevali bizarne zgodbe in vprašanja, da so zafilali rubriko.

  • Lustrator

   Kaj ti je tu tako izmišljenega? Si sploh na tekočem kakšne neumnosti že desetletja učijo (poneumljajo) slovensko mladino od osnovnih šol dalje ne glede na smer izobraževanja – celo na naravoslovnih faksih se najdejo primerki? Glede na to, da si v svojih komentarjih po mentaliteti zelo blizu tejle iz članka, mi sploh ni jasno kaj se tule sprenevedaš o izmišljevanju – si tudi sam izmišljen?

   • Aron

    Vse je izmisljeno. Pameten kmecki fant si ne bi delal take sramote.

 • Sredina

  To je pač posledcica tega da lahko danes študira praktično vsak, če je zato sposoben ali ne, kritično mislečih, ki znajo ocent vreodostojnost informacij ki jih prejmejo in si ne pustijo prat možganov, je na žalost čedalje manj…

  To je pač problem tega dekleta, če si pusti tko možgane oprat, pol je res vprašanje če je primerna za to delo…

  • sprehajalec

   To je pač posledcica tega da lahko danes študira praktično vsak, če je zato sposoben ali ne,

   Tako je bilo tudi že včasih Sredinec. Drugače se ti ne bi pojavljal danes na portalih….

   • Sredina

    tolko študentov, kot je danes jih ni blo še nikol…

    • sprehajalec

     Ker pač ni dela. Pa prislovično slovensko, “naš pa študira”.

     Že samoupravljalec se je s pomočjo delavskih univerz, ljudskih univerz, večernih šol, kumrovških šnelkursov preselil v pisarne. “Da mu ni bilo treba delati”, ko so radi rekli.

     • sašo

      Pred 15-20 timi leti so narodu prali možgane da smo med najmanj pismenimi narodi v srednji Evropi, to se je ljudi prijelo, začela so se razpisovati študijska mesta, tudi za poklice s katerimi v SLoveniji ne moreš dobiti redne zaposlitve, si pa lahko vso leto takrat lepo delal preko študenta in mnoga podjetja so si na tak način nabrala milijonske dobičke..starši z malimi otroci , ki niso bili študenti, so pa delali za 200 € manj na mesec kot študent, pa ponavadi za določen čas, pa še to so jih preko agencij zaposlovali, tako da so še le te trgale sebi pogačo od delavske plače.
      Študentsko delo bi v celoti ukinil, plačljiva bi lahko bila strokovna praksa, delovne agencije, v celoti ukinit.

    • Sadako

     Če pa ni delovnih mest in študirajo do 30 leta pol pa v državni zbor.

     • Tone

      Točno. Dokaz – Žan Mahnič, morda bo v naslednjem sklicu že diplomiral.

    • sašo

     Seveda so..rabijo jih za študenstko delo in fakultete jih rabijo zaradi denarja. Potem se pa umetno ustvarjajo delovna mesta, ker se sicer ne more razpisati novih študijskih mest . Če želiš sam plačati 3 letni študij diplomirana med.sestra ali tehnik, po tamalem zapraviš 14.000 €..biznis..potem pa še država na koncu drago plačuje plače le tem, ki se na delovnih mestih podvajajo, da delajo kljukice na papirologiji..namesto da bi namesto diplomiranih zaposlovali več tehnikov in bolničarjev, ki neposredno delajo s pacientom.

  • Lustrator

   Problem je v tem, da so naše DRŽAVNE fakultete že 70 let usmerjene skoraj izključno v ta namen – pranja možganov in izbrisa kakršnegakoli lastnega mnenja, kaj šele kritike. In kdor si sistemu ne pusti prati možganov, ga ta seveda izvrže – v primeru faksa, ga enostavno ne narediš, v primeru poklicne poti in sploh življenja, pa postaneš drugorazredni državljan, ki so mu znotraj meja Slovenije zaprte praktično vse možnosti za večji uspeh. To je v Sloveniji pravilo in zelo zelo redke so izjeme, ko bi npr. kritičen, z lastno glavo razmišljujoči nekomunist prišel do visoko spoštovane ali plačane funkcije bodisi v gospodarstvu ali državni upravi.

 • MEFISTO

  Ob tej temi,kolikor sem opazil, znova uživajo buzeranti in latentni buzeranti ter derugi oboževalci nenaravnega seksa.

  Hudič naj vzame vse buzerante, da bo na tem portalu več prostora za normalne fukače.

  • Marica

   A ti spet fant noče dati in si jezen na ves svet.

   • MEFISTO

    Marica, od mojega kurca glavica, tudi tebe štejem med buzerante, saj veš, da te Mefisto zavoha okrog vogala.

   • Anton

    Spletni oz nova24tv TROLL.

  • Miro

   potem pa uživaj še naprej latentni

 • Sadako

  Reci tole https://m.youtube.com/watch?v=Ytt4C2r4mDk
  in si omisli dekle iz Ukrajine, Belorusije ali Gruzije. Za na kmetijo tudi Hrvatice in Srbkinje niso slabe. V Drnišu je kup boljših kot vlačugica, ki išče migrante.

 • sašo

  Da so homoseksualci agresivneži priča že njihovo spolno življenje, konec koncev pa je tudi Hitler bil homoseksualec, tako da ni treba kaj dodajat.

 • Burek Burecki

  Bogi. Punca ga je zapustila. To pa je za cajtunge ja…

  • Soave

   Bogi si ti !! Ker prebereš samo tisto, kar i ” paše ” !

 • Morala

  Naj si zapomnijo, z vsiljevanjem se doseže le večji odpor!! Če bi vsak študent mislil z svojo glavo, ni profesorja, ki bi mu lahko opral možgane!!

 • Artur

  Vsi ti sociopati cepljeni na teorijo spola in agresivni homoseksualni aktivisti so mi sumljivi.Osebki z infiltriranimi demoni? Glede na njihovo izrojeno pokvarjeno agendo? Malo za šalo malo zares : Shapeshifterji ? V tem zaradi njih izrojenem svetu je že vse možno. Akcija : https://www.youtube.com/watch?v=E7iMiHR7CZQ

 • ĐĐ Style

  Fant je gay in Donkotu to ni mogel direktno napisat ker se boji reakcije velikega vodje. Punca ga je pustila ker se je fant spogledoval z drugimi fantiči, mogoče mu je kak tempermenten južnak bil všeč…. Naj gre med župnike tam bo mogoče našel koga zase.

 • Artur
 • Artur

  5 znakova “zla” Kako prepoznati ljude pokvarenog srca- Ali KAKO PREPOZNATI PSIHOPATE
  https://www.youtube.com/watch?v=WeY-fj1zKb8

 • Artur

  5 kratkih fraza koje koriste LOŠI ljudi kako bi manipulisali vama
  https://www.youtube.com/watch?v=TsUlVgPYNdo

 • Osti jarej
  • Artur

   Mila Alečković – Gabi Čačinovič Vogrinčič, ni primerjave v prid prvo omenjeni intelektualki, astronomska razlika.

   • Osti jarej

    alečkovićevo je nemogoče primerjati s kom iz našega pecirka…ker nikogar takega ni….sploh pa si nihče,če slučajno obstaja ,niti pod razno ne upa javno govoriti o temah,ki jim pri nas pravijo teorije zarot,ki sploh niso teorije….o donku se pa ne splača izgubljati besed

    • Tone

     Ne vem, zakaj smo te Srbe spodili. Da jih nismo, bi lahko tudi pri nas predavala.

 • Osti jarej
 • Osti jarej
 • Osti jarej
 • Artur

  Kot zanimivost
  Mačka: magična životinja
  https://www.youtube.com/watch?v=Zdj_sgvuw4w

 • Osti jarej
 • Anonimni_Profesor

  Pozabi naj na to punco in si najde pravo žensko, če hoče biti srečen. Ta bo itak naredila nesrečnega partnerja in tudi sama bo imela težave. Je pa res kriva FDV ideologija!

  • Jeffrey

   E moj profesore….da pa ti kot tak izkušen dedec padeš na take pravljice, ti pa res ne more biti v čast…^^

 • Osti jarej
 • Artur

  Ali se je kdaj kdo od “eminentnih” Slovencljev vprašal kako je s to problematiko pri nas še nisem zasledil, da bi naša elitna butalska srenja obravnavala ali raziskovala kaj v tej smeri glede na razvejano svetovno pedofilsko verigo in glede na to kaj se je do zdaj že dogajalo pri nas v zvezi s koroškimi dečki, ki so bili ugrabljeni s strani države ipd.
  Mila Aleckovic, oduzimanje dece i pedofilija – Dobro jutro Srbijo – (TV Happy 22.12.2017)
  https://www.youtube.com/watch?v=4znJY7i2kWU
  Otroki ne pripadajo roditeljem ampak kot bi komunisti rekli pripadajo državi (kriminalen finsko švedski zakon)komunisti ,ki pa niso nič drugega kot fevdalno kapitalistične bande pa tako otroci pripadajo izključno socialnim centrom.
  https://www.youtube.com/watch?v=1SMZmxMm914
  Arogantne soroševske grupe, ki so obupno arogantni ??!….. A vas to na kaj spominja na naših prostorih kar je rekla tale srbska inelektualka Slovenclji?

  • Kolorado

   Potem imajo pa uničeno zdravje, tako kot DDR doping Ines Geipel, ki so ji komunisti na koncu sami porezali trebušne mišice in jo tako sami onemogočili.

   • Osti jarej

    …ja,vse je lažje iz varne cone udobja,z mavričnimi špegli na nosu……redko kje imajo ljudje tako oprane možgane,kot v kamenoslaviji mafijastan

    • Tone

     Še dobro, da so vsaj tvoji in Donkovi ostali umazani.

 • Radolf Mitler

  Pedre na cedre!

 • Miran

  A je res Donkota partnerka pustila ko ga je dobila z drugim tipom v postelji.

 • Hulk

  Hmm. Ce bi bejba imela kej v glavi oz bi mislila s svojo glavo bi takoj ko bi ji zacel vsiljevati ucni program poslala ucitelje v kurac. Kaj imajo za vsiljevati in posameznika zatirati. Ravno to je napacno da se ljudje pustijo.

  Ravno zaradi teh zadev resno razmisljam da bi se ponovno vpisal na taksen faks. Bi profesorje zajebaval v glavo. V primeru da bi mi grozil bi vse posnel in zahteval izpitno komisijo

  Ne rabis fakultete.

  • Tone

   Pa tudi našel je ne boš, ker je izmišljena.
   Take neumnosti lahko verjame le nekdo, ki nobene fakultete ni videl od znotraj.

   • Hulk

    Poznam tu blizu mene studenko ki obiskuje eno od teh fakultet. So ji dali vedet da dokler bo clanica ene od pomladnih strank bo imela tezave pri izpitih. Da ne bo naredila izpitov.

    • Tone

     Tudi ti nisi videl fakultete od znotraj.
     Kolikor vem na FSPN študira veliko teologov, še posebno redovnice. Še nobena se ni pritožila, da je imela težave. Tako je bilo tudi še za časa bivše juge.

     • Hulk

      Zdej je to FDV. Res nisem te fakulete videl od znotraj sem pa videl drugo druzboslovno fakulteto na kateri sem studiral. Sicer je bila bolj ali manj normalna. Predvsem zarad tega ker je bila preoblikovana iz bivse kadetnice. Nevem koliko teologov sedaj studira na FDV ker imajo svojo fakulteto

      Vem pa da so FDV, FSD in FF ekstremne in dobro perejo mozgane.

      Tudi drzava je zaradi tega v kurcu ker imamo dosti kadra iz teh sol ki so za mesanje megle.

 • prdo

  Čudno da te ni prej nogirala bedak

 • prdo

  In spet je kriv mali žvepleni murgle udbomafija Putin in telebajski

 • prdo

  Sm skoraj solzico iz učk potoču

 • ĐĐ Style

  Ko si človek misli da se Nova24 ne more spustiti na nižji nivo in ko misliš da bolj neumnih argumentov proti levici ni mogoče spesniti, ostaneš presenečen. Vse v službi desnice.

  • Jeffrey

   Ne skrbi….vrli Franci vedno poskrbi da ta portal zdrkne še za kako štengo niže…še malo pa bomo pristali v peklu…^^

 • Kolorado

  Bolje prej kot kasneje, ko bi imel majhne mulatke.

 • Lustrator

  Kakšni levici? In kakšen argument še potrebuješ? Poslušaj si nebuloze, ki jih njihov kader poučuje na faksih in potem implementira preko svojih strank v politilčne poteze, pa ne potrebuješ nobenih dodatnih dokazov, vse je črno na belem.

  • Tone

   Kje si ti poslušaš te nebuloze?

   • Lustrator

    Spremljaj malo državni zbor in govore poslancev ZL, SMC, SD, Desus, preberi njihov “politični program”, spremljaj zakone, ki jih sprejemajo in preveri malo med študenti s kakšno propagando jim polnijo glave na ekonomski fakulteti, fakulteti za pravo, pedagoški fakulteti, fakulteti za socialno delo, fakulteti za družbene vede, filozofski fakulteti,…

    • Tone

     Tvoje razmišljanje ima eno lepotno napako. To, kar so zate nebuloze, je za koga drugega prava stvar. Od kod ti ideja, da si ti merilo za odločanje, kaj je nebuloza in kaj prava stvar’

     • Lustrator

      Vsaka stvar, ki ne drži, je neumnost, vsaka stvar ki tako močno ne drži, da je že protislovna, je nebuloza. Resnica je ena sama in empirično je možno dobesedno iz vsakega govora levaka DOKAZATI, da mu je ta tuja.Dokazov imaš vsak dan malo morje v vseh objektivnih medijih, torej vseh medijih, ki jih partija ne obvladuje.

     • Tone

      To, kar so zate nebuloze, je za koga drugega prava stvar. Od kod ti ideja, da je tvoje prepričanje merilo za odločanje, kaj je nebuloza in kaj prava stvar. V konkretnih primerih.

 • trumpet2018

  Tipična liberalna SJW snowflake feministična kura z opranimi možgani, ko se nekdo ne strinja z njo, zahteva »safe space«  in ne prenese drugače mislečih, se pravi ona ima lahko svobodo govora, drugim pa jo odreka. Poba ,bodi srečen da je ne boš več gledal, ker ta bi te spravila ob pamet, pa na volitvah bi moral obkrožiti tisto, kar bi ti ona ukazala, mislil bi lahko samo tisto, kar bi ti ona dovolila. Kako že gre tista Zmazkova pesem : Hvala bogu, hvala nebu, da sem se te končno znebu. Tej ženski ni pomoči, za liberalno norost namreč ni zdravila. Najhuje je, ko ti nekdo sprevrženo LGBT ideologijo poriva na silo navzdol po grlu,takšnega je treba na hitro odrezati, pa naj se druži z geji, begunci in skrajnimi levičarji, če so ji tako zanimivi.

 • žogica

  Kakšna zgodbica, malo več domišlije bi vam priporočala, da bi bilo zanimivo…. Ubogi fant, ki ga je punca zapustila zaradi študija na fakulteti…. Zblojenci pokvarjeni !

  • Miro

   hahaha, teli pa res ne vejo kaj in o čem bi pisal….. pa o golažu iz domobranke ali kaj je že bila, pa do tega da so brat oče in mati na smrt obsodili brata in sina ker je bil ta bel….hahahaha

   • žogica

    S takimi neblozami futrajo svojih 10% opranih glav, za širšo javnost je pa to nesprejemljivo. So pa zelo dobri v spreobračanju dogodkov, laž obvladajo v celoti, manjka jim pa domišlije, da bi bile njihove pravljice bolj verodostojne….

    • Tone

     Se nebi strinjal, da znajo lagati. Taka zgodba lahko prepriča le koga, ki je že opran. Skoraj noben stavek v tej zgodbi ne pije vode.

 • Miro

  punca je bila nepotešena , pa ga je na nogo dala butla neumnega

 • Osti jarej

  …če začnete objavljat pravljice ,bo več koristi od vas…za začetek lahko začnete z jaro kačo in steklenim polžem….ta je podobna mafijastanski politiki….una prigoda o butalcih pa še bolj

  • lili pili

   Jansa jih je napisu po volitvah jih bodo objavljali……

 • Osti jarej

  wau…”denielsova” je izpovedala,da je trampelna malo našeškala….rekel ji je ,da je nekaj posebnega in,da ga močno spominja na hčerko……evo….yeba s tipom,ki sanja o “doter” in nosi dihurja na betici,ona ima pa joške do koroške

 • Osti jarej

  ..a lahko objavite recept za leskovaćke ćevape

 • žogica

  Verjetno si je Donko to izmislil, pa malo posolil in popopral in to je to !

  • ĐĐ Style

   Nebi bilo prvič

 • Vprašam

  In zakaj bi ga motilo, da ga komunistka pusti? Pač nista bila za skupaj.

 • Valter BraniSlav

  Ne vem kako se pocuti zena Francija Danka. Njen moz dan in noc sanjari o homoseksualcih… ocitno ga lepe zenske ne zanimajo…

  • Micka Mandarina

   Kako veš, da ima on sploh ženo in da je lepa?

   • Valter BraniSlav

    Franci Danko je ziher buzi, sicer ne bi KAR NAPREJ o tem pisal.
    LACNI O KRUHU govori

 • Traveler

  Fant, imel si sreco. Ko bos imel svoje otroke pazi v katere vrtce in sole jih bo vpisal. Karkoli so prijeli v roke levaki je slo vedno v pogubo. Morilci, laznivci, tatovi in lenuhi niso bili nikoli steber zdrave, normalne druzbe.

 • Micka Mandarina

  Boljše, da se je končalo prej, preden so prišli otroci.

 • Tone

  Vsaj toliko spoštovanja do svojih bralcev bi Donko lahko imel, da na koncu ne bi izdal, da je spisal predvolilno reklamo. Lahko bi jim zaupal, da bodo sami pogruntali, koga je treba voliti, da se v bodoče preprečijo take tragedije.

  • Preprečena tragedija

   Tragedija je preprečena, ker on ni imel z njo – otroka.

   • Tone

    A Donko? S katero?

 • Goran Hvala

  Tip je bil nesposoben..zdej ko mu je baba usla je pa fakulteta kriva…;-)….

  • Jeffrey

   Evo, žebljico na glavico…in potem gre jokcat k enmu Donkotu….totalna limonada….:):)

 • lili pili

  Donko je tipicni peder, kot ji je veliko v SDS.

  Tale fant, si pa naj najde kaksno tercialko, da bo bolj doma in ne bosta zurala temvec molila ter delala otroke. Cim manj je zenska izobrazena vec bo otrok, ce seveda moski lahko fu….

 • mare

  Aktualna bo spet pesem, če že ni, Hej tovariši, pod orožje vsi, tujec mora iz naše zemlje..

 • Jeffrey

  Ma dej Donko, nehi nas že filat s temi izmišljenimi štorijami ! Iz aviona se vidi da je “fake” ! Kdo trezen misliš da ti bo verjel?? In pa glede vprašanja na koncu članka….vprašaj se najprej kje živiš…a ti pomagam?
  Živiš v pluralni demokratični družbi.kjer bodo levi vedno levi in desni boste desni….pa kaj pol? A bi po tvoje moral zbrisat z obličja zemlje polovico Slovencev, da boš že enkrat nehal nergat, al kaj?? Pa še strokovnjak za cepljenje si postal. Pojdi raje izživljat svoje frustracije nekam med štiri stene, nam poštenim ljudem pa daj že enkrat mir !!

 • Get Smart

  Prispevek seveda ni fejk, kot drjkajo MURGL JUGOKOMUISTIČKE mekanecurice,
  ampak je vsakdanja praksa
  KOMINTERNISTIČNEGA oz. tu MURGL JUGOKOMUNNISTIČNEGA pranja možgančkov.

  Govorimo torej o dejstvih, ki seveda ne rabijo vere,
  kot jo rabijo Đefriji, ko jim nabijalo lesene kurce v tazadno med štirimi stenami,
  kot MURGL SRBO RVACKO kaviar ŽIDO mekanocurstvo pravi svojim garažam,
  in jim ob tem še nabijajo v ritardirane glaviće,
  da je izmišljotina, da naj bi njihovo dupe bilo za odvajanje MURGLSKIH govana,
  pač pa da je namenjeno predvsem polnjenju in to za njihovo dobro seveda,
  če pa se ob tem slabo počutijo, pa je itak kao kriv dežurni krivec JJ.

  Po njihovih delih (in torej tudi spletnih drkancijah) jih boste prepoznali.

  Pamet v glavo.

  • Get Smart

   Sicer pa se morajo vsi MURGL JUGOKOMUNISTIČNI mekanocurni nastavljaći dupeta gazdi
   polniti v tazadno, kot je to počel njihov idol, prvi med enakimi – JOSEPH BROZ TITO:

   “Tito (“ljubičice bijela” —
   kot radodajka je bil tovariš JOSEPH BROZ TITO znan pod vzdevkom “bela vijolica”, kot
   lahko
   vidite) se punio u dupe na najjače (na veliko ga je sprejemal v tazadno), volio se
   oblačiti u žensku odjeću, posebice u Jovankine kombineže, gaće i grudnjake i takav
   ugošćavati svoje suradnike koji su, da ne bi pali u nemilost i završili na Golom otoku,
   prihvaćali njegove perverzne igrice. Film mi je pukao kada je Tito, nakon branja
   mandarina
   na Brionima, iz grupe bijelovarskih pijonira odabrao četvoricu dječaka i odveo ih brodom
   na Vangu. Pozvali su i mene. Nisam mogao odbiti jer bih završio tko zna kako …
   No kada
   su dječake skinuli do golog ostavivši im samo crvene marame i plave kapice sa zvjezdama
   te ih krenuli sodomizirati,
   u meni se prelomilo. Druže Tito, ja to nemogu – rekao sam.
   Ništa, ništa Džemale, sjedni ti u avion pa se vrati u Sarajevo – rekao mi je…” (Džemal
   Bijedić).

 • Get Smart

  ČLOVEK, pomni, kaj ti je bilo dano v zibko:
  POLITIKA je SKRB, je delo za POLIS = POLITEJO = DRŽAVO.
  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  dela ZA SLOVENIJO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  poštenost,
  pravičnost,
  resnicoljubnost,
  prijateljstvo do ljudi,
  domoljubnost,
  rodoljubnost,
  svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih
  SLOVENCI podarili svetu..
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Kaj pa polagajo v garažah mekanocurnim MURGL JUGOKOMI serbušćićem?
   Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo pedrstvo pedofilstvo
   detomorilstvo uničevanje UMOR ropanje LAŽ blatenje ljudi NORČEVANJE
   sviranje kurtzu, prodajanje magle
   skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

   feminizem kretinizem drkalizem pasjejebizem vegizem socializem itd. = KOMUNIZEM
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM
   globalno pa kaviržido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM,
   je
   AGITROPAGANDA KOMINTERNE = pranje možgančkov, laž, zavajanje …

   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …

   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!