fbpx

Afera leta: Dolga leta je Pippnova žena gledala otroka Michaela Jordana odraščati, nato je z njim pristala v postelji

Larsa Pippen (Foto: Instagram)

Nekdanja žena košarkarskega igralca Scottyja Pippna je pristala v zvezi s sinom Michaela Jordana, Pippnovega soigralca v ekipi Chicago Bulls.

Ameriški svet rumenega tiska je razkril novo odmevno novico, da legenda ameriške košarke Scotty Pippen niti slučajno ni pričakoval, da bo otrok njegovega soigralca Michaela Jordana pristal v postelji z njegovo ženo, starleto Larso Pippen.

I'm Not Gonna Be Here”: Michael Jordan, Tagged “Condescending” by Scottie Pippen, Once Gave an Ultimatum That Nearly Ended His Bulls Career - EssentiallySports

Michael Jordan in Scotty Pippen

Pippen in Jordan sta bila dolga leta soigralca zlate NBA ekipe Chicago Bulls. Skupaj sta osvojila kar šest NBA naslovov, toda nikoli nista bila v najboljših odnosih. Za piko na i, je Jordanov sin pristal z njegovo nekdanjo ženo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)

Čeprav je Larsa vezo zanikala, so jo paparaci že nekajkrat ujeli skupaj na javnem mestu. Larsa se je od Pippna ločila lansko leto po 24 letih zakona, skupaj imata štiri otroke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)

Larsa Pippen je bila od nekdaj znana kot ljubiteljica košarkarjev, z njimi je večkrat prevarala svojega moža. Tokrat je srečo poskusila z Marcusom Jordanom, ki je prav tako želel po očetovih stopinjah, a nikoli ni postal profesionalni igralec. Je pa dokončal fakulteto iz menedžmenta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)

Sara Kovač