Alenka Gotar objavila prvo fotografijo svojega sinka

Foto: STA

Slavna slovenska pevka, ki je med drugim zastopala Slovenijo tudi na Evrosongu, je prvič postala mamica. Skupaj s partnerjem Anžetom Šuštarjem sta povila sinčka. 

Malo manj kot leto dni po poroki sta se Alenka Gotar in Anže Šuštar razveselila svojega prvega otroka. Kako sta poimenovala sina, še nista sporočila, je pa novopečeni očka na Facebooku objavil, da je na rojstvo sinčka že nazdravil.

Gotarjeva je sicer še dan pred porodom na socialnem omrežju objavila, da je njeno življenjsko sporočilo I never give up (‘Nikoli se ne predam’). Očitno pa je ta moto dokazala tudi dan kasneje. Mladi družinici želimo vso srečo.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

M. G.

 • rubec

  Antipatična bunka ki tako kot vsi slovenski kvazi estradniki mislijo da so nekaj več. Ob takih osebah velja spomniti na slovenski pregovor: Bolje leto dni Guantanama kot sekunda s tako krulo.

  • indijanka

   Slovenski pregovor? Ženske se ti zdijo hujše kot teroristi? Vau..kakšen časovni ponder.

 • tarantela

  Prava zarja! Rodila sem tri otroke, moja soseda štiri, da ne naštevam še naprej, pa noben cajtng ni delal reklame.

 • Nata

  Eh, no………..pa saj poznamo estradnike in druge umetnike , no !!
  Če časopii ne bi bili zainterisirani za tako pisanje ……..?

  Bo pa morda ta čudovita mala rokica – kdaj v prihodnosti – kaj lepega naredila……..zaigrala…………pa še kaj !
  Pobič naj bo zdrav, zaveden Slovenček , a ne , sokomentatorji ? !

 • tanja

  “Gotarjeva je sicer še dan pred porodom na socialnem omrežju objavila, da je njeno življenjsko sporočilo I never give up (‘Nikoli se ne predam’). Očitno pa je ta moto dokazala tudi dan kasneje. ”

  Kaj je dokazala…? Se noben otrok ni not ostal…k te zacne zvijat itak nimas nobene izbire, sibas v porodnisnico in rodis.

 • Balkica

  Čestitke staršem, vso srečo otroku! Naj bo zdrav in naj mirno spi ponoči! To želim vsem, ki so v teh dneh dobili dojenčka!
  Grdo je biti škodoželjen! Jaz vsem privoščim srečo!

 • cosmosjasnovidec

  In kaj je njen otrok kaj drugačen od ostalih?Boljše bi bilo,če bi objavila kdo je njegov pravi oče za katerega niti sama ne ve,ker je otroka spravljalo skupaj kar nekaj moških.Hehe