fbpx

Ali Harry res ljubi Meghan? Pred poroko je imel zelo čustven pogovor z nekdanjim dekletom Chelsy Davy!

Foto: epa/Facebook

Medtem ko bi se večina izognila povabilu svojih bivših partnerjev na poroko, pa je princ Harry pokazal, da je dovolj pogumen, da na poroko povabi dve svoji nekdanji dekleti. Kakorkoli, očitno so se prebudila stara čustva, saj naj bi nekdanje dekle Chelsy Davy s princem imela emocionalni pogovor in to samo teden dni preden si je ta izmenjal poročne zaobljube z drugorazredno hollywoodsko igralko Meghan Markle. 

Po navedbah Vanity Faira je bila 32-letnica prejšnji teden v stiku s svojim nekdanjim fantom, potem ko je spoznala, da je bila povabljena na poročno slovesnost, ne pa na sprejem po poroki v bližnji hiši Frogmore. Pogovor je deloval kot nekakšen zaključek za nekdanji par.

Družinski prijatelj je povedal, da je šlo za njun zadnji klic, iz katerega je bilo razvidno, da gre Harry naprej. Chelsy je bila precej čustvena in v solzah, da skoraj ne bi prišla na poroko: Na koncu pa je le odšla in Harryju obljubila, da ne bo prišla na poročno zabavo,” poroča britanski Daily Mail.

Foto: Facebook

Foto: Twitter

Grizljala si je ustnico
32-letnica, ki je bila s princem v zvezi v letih 2003-2010, se je prejšnjo soboto udeležila kraljeve poroke. Po poročanju britanski medijev je na poroko prispela z drugim nekdanjim dekletom princa Harryja, Cressido Bonas, s katero sta kramljali pred začetkom poroke. Številni uporabniki družabnih omrežij so opazili žalosten pogled Chelsy, poleg pa zapisali: “To bi morala biti jaz!” Strokovnjakinja za telesno govorico Judi James je povedala, da je bilo med poročnim obredom opaziti, da je Chelsy emocionalna. “Ko je prispela v kapelo svetega Jurija v Windsorskem gradu, so vsi povabljeni veselo kramljali in se smejali, medtem ko je ona gledala v eno smer in si rahlo grizljala ustnico. Enako se je obnašala ob zaključku ceremonije, vse skupaj je spominjalo na mehiško telenovelo.” 

Chelsy in Harry sta ostala v prijateljskih odnosih, odkar sta se po sedem let trajajoči romanci razšla leta 2010. Leta 2011 pa sta se skupaj odpravila celo na kraljevo poroko princa Williama. Harryjevo povabilo na poroko nekdanjima dekletoma številni označujejo kot znak zrelosti. 33-letni princ je sicer s Chelsy, diplomantko prava, preživel živahno sedemletno zvezo, medtem ko se je njegova zveza z 29-letno Cressido, ki mu jo je predstavila sestrična, princesa Eugenie, končala po dveh letih.

Foto: epa

N. Ž.