Ali Harry res ljubi Meghan? Pred poroko je imel zelo čustven pogovor z nekdanjim dekletom Chelsy Davy!

Foto: epa/Facebook

Medtem ko bi se večina izognila povabilu svojih bivših partnerjev na poroko, pa je princ Harry pokazal, da je dovolj pogumen, da na poroko povabi dve svoji nekdanji dekleti. Kakorkoli, očitno so se prebudila stara čustva, saj naj bi nekdanje dekle Chelsy Davy s princem imela emocionalni pogovor in to samo teden dni preden si je ta izmenjal poročne zaobljube z drugorazredno hollywoodsko igralko Meghan Markle. 

Po navedbah Vanity Faira je bila 32-letnica prejšnji teden v stiku s svojim nekdanjim fantom, potem ko je spoznala, da je bila povabljena na poročno slovesnost, ne pa na sprejem po poroki v bližnji hiši Frogmore. Pogovor je deloval kot nekakšen zaključek za nekdanji par.

Družinski prijatelj je povedal, da je šlo za njun zadnji klic, iz katerega je bilo razvidno, da gre Harry naprej. Chelsy je bila precej čustvena in v solzah, da skoraj ne bi prišla na poroko: Na koncu pa je le odšla in Harryju obljubila, da ne bo prišla na poročno zabavo,” poroča britanski Daily Mail.

Foto: Facebook

Foto: Twitter

Grizljala si je ustnico
32-letnica, ki je bila s princem v zvezi v letih 2003-2010, se je prejšnjo soboto udeležila kraljeve poroke. Po poročanju britanski medijev je na poroko prispela z drugim nekdanjim dekletom princa Harryja, Cressido Bonas, s katero sta kramljali pred začetkom poroke. Številni uporabniki družabnih omrežij so opazili žalosten pogled Chelsy, poleg pa zapisali: “To bi morala biti jaz!” Strokovnjakinja za telesno govorico Judi James je povedala, da je bilo med poročnim obredom opaziti, da je Chelsy emocionalna. “Ko je prispela v kapelo svetega Jurija v Windsorskem gradu, so vsi povabljeni veselo kramljali in se smejali, medtem ko je ona gledala v eno smer in si rahlo grizljala ustnico. Enako se je obnašala ob zaključku ceremonije, vse skupaj je spominjalo na mehiško telenovelo.” 

Chelsy in Harry sta ostala v prijateljskih odnosih, odkar sta se po sedem let trajajoči romanci razšla leta 2010. Leta 2011 pa sta se skupaj odpravila celo na kraljevo poroko princa Williama. Harryjevo povabilo na poroko nekdanjima dekletoma številni označujejo kot znak zrelosti. 33-letni princ je sicer s Chelsy, diplomantko prava, preživel živahno sedemletno zvezo, medtem ko se je njegova zveza z 29-letno Cressido, ki mu jo je predstavila sestrična, princesa Eugenie, končala po dveh letih.

Foto: epa

N. Ž.

 • xtc

  Mislim ,da bi za Harrya bilo bolje ,da bi vzel prvo-pa četud je blond.

 • šmentanamuha

  Za drugorazredno igralko je vsekakor velik uspeh, če se priženi v prvorazredno družino na planetu. To je fakt. Tudi njeni mamo se je videlo, da komajda verjame, da se dogaja poroka njene polčrnske hčere s samim angleškim princem. Pred začetkom je zgledala nekam preplašeno, kot da bi bila v strahu, da se lahko tik pred zdajci nekaj zgodi. Ko pa sta izrekla zaobljubi, je zmagoslavno dvignila glavo “uspelo mi je”. Tako sem jo jaz začutila.
  Tudi Megan se zaveda, da ji je sekira v med padla. V Holywoodu ni nič posebnega če si črn ali mešan, če te pa pripustijo v angleško kraljevo družino, je to del zelo jasnega načrta, ki ga morajo ubogati tudi kronane glave zato, da bodo njihovi privilegiji ostali nedotaknjeni. Zato se gospodarjem sveta v senci nihče pameten ne bo upiral. Hary po moje niti ni kraljevske krvi (sumim, da je njegov oče Dijanin ljubimec, ki je bil njen jahalni trener. Vendar so to prikrili. Znabiti, da bo Meghan kmalu ugotovila, zakaj so jo pripustili h koritu kronanih glav. Mislim, da v teh krogih nobena stvar ni prepuščena naključju, tudi tale zveza ne. V interesu iluminatov je, da sprovedejo mešanje bele in črne rase. Kaj je lahko boljša spodbuda (reklama) kot poroka samega princa s črno nevesto?
  Jasno pa je, vsaj meni, da si takšne poroke nikoli ne bi mogel privoščiti prestolonaslednik Wiliam. Meghan bodo kaj kmalu dali vedeti, kje ji je mesto. Sicer pa tudi njeno vedenje ni nč kaj kraljevsko. Popolnoma se zaveda, da spada v 3. rang. Me zanima, koliko časa bo zdržala, glede na to, da je prepričana feministka.

  • Steiermark

   Kot “igralki” ji nebo težko zaigrati rafinirane in pripadnice “višjega sloja”….. sicer pa, tudi kraljica bi naj bila potomka neke arabske princese, potomke velikega klavca Mohameda, ki se je v 11. oz. tam nekje, stoletju , tudi boj “bojda” preselila v Španijo, ker je pobegnila iz svojega muslimanskega okolja….. Torej, tale Haryeva nevesta je iste rase, kot kraljica, ki je med drugim, tuddi po pričanju Davida Ike, reptil……. Vsi skupaj pa zahojeni pripadniki illuminatov, perverzni in ludožerski uživači, na račun “podanikov”……

   • Michaela Babšek

    do zdaj je na njenem licu videti edino ogromno trpljenja naredila največjo napako v njenem življenju – živi v hororju

 • Nšo-či

  Kakšen trapast članek. Paru, ki sta se odločila spremljati skozi življenje, lahko želimo le srečo. Če vsak izmed njjiju ljubi samega sebe, bosta znala tudi drug drugega. Kar bo dobro za svet. Ker imata moč, da lahko dobro delita in ustvarjata prijaznejši svet.

  • Michaela Babšek

   upam da bo hitro konec te bedarije uničil ji je življenje!!!!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!