fbpx

Avstralec, ki si je v testise vbrizgal silikon, teden dni kasneje umrl

Jack Chapman (vir: twitter)

28-letni Avstralec je umrl v Seattlu po tem, ko si je na željo svojega “gospodarja” dal vbrizgati silikon v modnik. Po informacijah, ki jih je razkrila mati umrlega, naj bi bil član homoerotičnega kulta.

28-letni Jack Chapman je umrl v ZDA teden dni po tem, ko si je na željo svojega gospodarja za kazen vbrizgal silikon v skrotum, kar je bilo po ugotovitvah obdukcije glavni vzrok smrti, saj je privedlo do težav s pljuči. Dva dni po smrti so ga kremirali.

Chapman je že v preteklosti objavljal fotografije s povečanimi genitalijami, za kar je takrat po poročanju 24sata uporabljal fiziološke raztopine. S silikonom hitro pride do resnejših zapletov, saj lahko izzove abnormalno zatekanje, ki lahko privede do nabiranja tekočine in pljučnih krvavitev.

Bil je v homoseksualnem kultu

Chapman naj bi si vbrizgal silikon na zahtevo svojega “gospodarja” Dylana Hafertepena, s katerim sta bila v San Franciscu v homoseksualni zvezi. Chapman po pričevanju prijateljev ni bil edini, ki je Hafertepena imenoval za svojega gospodarja, okoli vratu je nosil verigo, se poniževal in se kaznoval z različnimi metodami, kot je bilo vbrizganje silikona v skrotum.

Jack Chapman je umrl potem, ko si je v skrotum vbrizgal silikon. (Vir: Twitter)

Chapmanova mati Linda trdi, da je Hafertepen njenega sina zlorabljal ter da je bilo njuno razmerje strupeno. “To je bilo kot kult in Jack se je v tem kultu zgubil.” Chapman je tri tedne pred smrtjo v oporoki vse zapustil Hafertepenu, Chapmanova mati pa ga krivi za sinovo smrt in je zato podala prijavo na policijo.

 

Ivan Šokić