fbpx

Bizarno: Ženska se je “poročila” z železniško postajo – ljubeznijo svojega življenja

Foto: YouTube

Saj ni res, pa je. Carol Santa Fe je “poročena” z železniško postajo, v katero je zaljubljena že 36 let. Fe trdi, da je njena ljubezen do neživega predmeta tako velika, da ima z njo celo namišljene spolne odnose. 

Carol iz San Diega se vsak dan z avtobusom 45 minut pelje do postaje, v katero je zaljubljena od svojega devetega leta, z namenom, da z njo preživi čim več skupnega časa. Čeprav njen zakon ni pravno zavezujoč, 45-letna Carol trdi, da je bil njen najsrečnejši dan, ko se ji je zavezala leta 2015.

Do ugotovitve, da jo privlačijo neživi predmeti in stavbe je po navedbah Mirrorja prišla potem, ko je pri svojih 40. letih v spletni iskalnik vpisala – zaljubljena sem v stavbo. Vsak dan pozdravi postajo, vendar to naredi tako, da drugi ne opazijo, da govori. Carol, ki meni, da zaradi svoje ljubezni do stavbe ni nora, razlaga, da se na postaji vedno dotakne mesta, kjer se dva zidova stikata in se jima približa, saj ji to predstavlja občutek, kot da jo je postaja objela in poljubila. “Z njo nimam fizičnih spolnih odnosov, temveč le navidezne, ki si jih predstavljam v glavi.”

Foto: YouTube

Železniška postaja je ljubezen njenega življenja
Carol, ki živi v Kaliforniji vse od svojega tretjega leta, trdi, da je železniška postaja ljubezen njenega življenja, kljub temu, da je bila pred tem 18 mesecev v razmerju z moškim. Ko pa se njen odnos ni razvil skladno s pričakovanji, se je podala v razmerje s postajo, ki jo je preimenovala v Diadro, ker je ta za razliko od ljudi nikoli ne bo zapustila. “Tako zelo jo imam rada.”

Razkrila je še, da je pred leti na postaji začutila posebno energijo in dodala, da je bila blizu orgazmu, zaradi česar se je ustrašila, da bi to opazili varnostniki in ji prepovedali prihod na postajo.Erici Eiffel so prepovedali vstop v Eifflov stolp, ko so jo ujeli medtem ko je  razkrečila noge in jo pričela poljubljati, zato ne želim, da bi se meni zgodilo isto.”

H. M.