fbpx

Brez nedrčka in z razširjenimi nogami hrvaška starleta Nives Celzijus spet buri domišljijo!

Foto: Instagram

Iz dneva v dan hrvaška brineta Nives Celzijus z objavami izzivalnih fotografij buri duhove svojih oboževalcev. Zadnja v seriji na njenem Instagram profilu je sprožila še posebej veliko komentarjev, saj na njej pozira v vročih kratkih hlačkah z razširjenimi nogami.

Eden izmed njenih sledilcev je komentiral, da se je starleta  Nives “razširila” kot koronavirus po vsem svetu, medtem pa so jo drugi zasuli s komplimenti o tem, da je sijoča, posebna in edinstvena.

Foto: Instagram

Medtem ko nekateri hvalijo njen videz in seksi objave, so na drugi strani tisti, ki jo na račun izzivalnih fotografij kritizirajo. Pevka se je odločila, da jim na kritike odgovori. Zapisala je: “Ni mi všeč, da ljudje mojo moralo ocenjujejo na podlagi tkanine, ki jo nosim.” Morala po njeno namreč ne more biti nekaj, kar se da izmeriti s šiviljskim metrom.

Foto: Instagram

Spomnimo. Nives je v javnosti spregovorila o intimnostih z možem na stadionu Maksimir, ki se je zgodil pred desetimi leti. “Ne bi rekla seks, ampak bolj romantično druženje,” je komentirala starleta. Kljub temu, da so se poti z njenim možem nogometašem Dinom Drpićem razšle, Nives pravi, da je z nekdanjim možem še vedno v kontaktu. Nives in Dino sta se poročila leta 2005 po koncu tedna, ki sta ga preživela v Los Angelesu, poroča Večernji List.

Foto: Instagram

“Nisem imela črne poročne obleke, ampak dolgo obleko oblikovalke Nataše Kos z leopardjim vzorcem in globokim izrezom. Nismo se posebej pripravljali, nismo imeli časa, hitro sem si lahko nanesla le malo ličil na obraz in tekla do matičarja,”  je tedaj povedala Nives. Nives in Dino sta se razšla devet let pozneje. Imata dva otroka: sina Leoneja in hčerko Taisho.

Hana Murn