fbpx

Denar vložila v “najboljši prijateljici”

Foto: Twitter

Britanka Sharon Perkins je denar od ločitve porabila za nekaj, kar si je od nekdaj želela – za povečanje prsi.

50-letna babica iz Anglije trdi, da je sedaj bolj srečna kot kdajkoli prej in da se je njeno seksualno življenje neverjetno izboljšalo. Implantate za oprsje je morala uvoziti iz Amerike, saj te velikosti – težki so kar tri kilograme – v Britaniji sploh ne proizvajajo.

Po ločitvi si je Sharon našla tudi novega partnerja, ki je nad njenimi prsi tako navdušen, da jih sedaj imenuje ‘najboljše prijateljice.’ Sprememba videza je Sharon, ki občasno pozira kot fotomodel, močno spremenila življenje, prav tako pa rada opazuje reakcije ljudi, ki jih sreča na ulici. Velikokrat jo neznanci celo ustavijo in ji zastavijo kakšno vprašanje. Prej je bilo njeno življenje zelo enolično, delala je kot administratorka in živela v zakonu, ki je s časom postal rutina, poroča Blic.

Foto: Twitter

Foto: Twitter

Trdi, da so ji vsadki prinesli srečo
Denar za plastične posege je Sharon dobila po ločitvenem postopku – vsota 42.000 evrov ji je pripadala po nekdanjem možu. Že za prvo operacijo je porabila 5.800 evrov, ko pa je začela dobivati pozitivne komplimente, se je po šestih mesecih odločila še za drugo, ki jo je stala 7.000 evrov. “Ne bi mogla biti srečnejša. Prsi so vredne vsakega centa,” zatrjuje.

Njena želja je še dodatno povečanje prsi, vendar mora dobiti večje prsne vsadke in kirurga, ki bi bil operacijo pripravljen narediti. Za plastično preoblikovanje je navdušila tudi obe hčeri.

M. P.