Eleganca v črni: Melanii Trump svetovni mediji pišejo hvalospeve

Foto: epa

Prva dama ZDA Melania Trump je simbol elegance. Kako prefinjen okus ima, pa pove dejstvo, da ji tuji mediji pišejo hvalospeve celo o tem, kako elegantna je bila na žalni slovesnosti in na pogrebu.

Melania Trump velja za najbolj elegantno prvo damo na celem svetu. Elegantne je seveda ne delajo le vrhunske modne kombinacije, temveč tudi njeno nadvse uglajeno vedenje. Zato ni presenečenje, da so mediji njeno eleganco opazili celo v tednu žalovanja za nekdanjim predsednikom Georgem H. W. Bushom, ki je preminil zadnjega novembra. Da bi se dostojanstveno priklonila umrlemu nekdanjemu predsedniku, je za to priložnost oblekla črn plašč na dvojno zapiranje in z zaobljenimi rameni s podpisom modne hiše Christian Dior. Gospa Trump je poleg nadela rokavice iz črnega usnja Bottega Veneta in škornje Christiana Louboutina.

Foto: epa

Tudi za pogreb predsednika Busha si je prva dama ZDA slovenskih korenin omislila eleganten plašč Proenza Schouler, ene najbolj priljubljenih modnih znamk v New Yorku. Le-tega je dopolnila z ujemajočim se črnim pasom z zlato zaponko. K tej kombinaciji je dodala elegantne salonarje Manola Blahnika.

Foto: epa

Pozneje se je predsedniški par srečal z nekdanjim predsednikom Georgem W. Bushom in njegovo soprogo, nekdanjo prvo damo Lauro Bush. Gospa Trump je blestela v črnem kostimu Elie Saad, kot piko na i je dodala temna sončna očala. Tudi tokrat je obula petke Manola Blahnika, ki ga tako zelo obožuje, piše Breitbart.

Foto: epa

Foto: epa

Foto: epa

Prva dama ZDA pa je v Belo hišo povabila gospo Bush, da si ogleda božične dekoracije, ki jih je lepa Slovenka zasnovala z osebjem Bele hiše. Melania je nosila črn hlačni kostim – verjetno Dolce & Gabbana -, k temu pa je dodala belo srajco.

Foto: Instagram

Melania Trump je teden zaključila s prefinjeno črno koktajl oblekico, ki je razkrivala njena elegantna ramena. To je oblekla ob posebni priložnosti, ko je pozdravila preživele iz holokavsta v Vzhodni sobi Bele hiše, kjer je potekalo praznovanje hanuke oziroma praznika luči, pomembnega judovskega praznika.

Foto: Instagram

Foto: epa

Tuji mediji ob poročanju, kako elegantna je prva dama ZDA, niso pozabili dodati, da ima Melania slovenske korenine. Zagotovo je Melania Trump najlepša in najboljša predstavnica naše države zunaj naših meja.

M. S.