fbpx

[Foto] Bizarno: bela manekenka, ki prejema injekcije za potemnitev kože, verjame, da se bodo tudi njeni otroci rodili črni!

Martina Big in Michael Eurwen v studiu This Morning (Foto: Twitter)

Iz Velike Britanije prihaja naravnost bizarna novica; bela manekenka pravi, da se počuti kot črnka, in je že spremenila svoj videz z injekcijami za umetno potemnitev kože. Tudi njen mož, s katerim se je poročila oktobra, je že pričel prejemati takšne injekcije. Njuno pričakovanje, da se jima bodo tudi otroci rodili črni, je na noge spravilo britanske uporabnike družbenih omrežij.

Beli par, ki je prejema injekcije za potemnitev kože, je dodobra razburil Veliko Britanijo po svojem nastopu v jutranji oddaji This Morning, kjer sta med drugim izrazila prepričanje, de se jima bodo tako tudi otroci rodili črni. 30-letna Nemka Martina Big in 31-letni Michael Eurwen po poročanju Daily Maila oba prejemata injekcije za potemnitev kože, ki vsebujejo sintetični hormon melatonin. Martina je v preteklosti že razburila z lepotno operacijo, s katero je občutno povečala obseg svojih prsi.

Preden je pričela prejemati injekcije za potemnitev kože, je bila popolnoma drugačnega videza, kot je danes: njena polt je bila svetlo bela, lasje pa svetlo obarvani s peroksidom. Par se je sicer poročil oktobra lani na Havajih, pred tem pa sta marca obiskala še Kenijo, kjer je bila Martina krščena kot prava afriška ženska. Ob tem je na svoji Facebook strani zapisala: “Eden izmed kenijskih prijateljev je povedal pastorju o moji preobrazbi v črno žensko in o tem, kako močno si želim postati prava afriška ženska.” Izrazila je ponos ob tem, da je postala afriška ženska, pastor pa naj bi ob slovesnosti povedal, da je bila ponovno rojena in je postala nova oseba.

Martina Big pred preobrazbo (Foto: Facebook)

Martina Big pred operacijo (Foto: Facebook)

Par razburil s svojim prepričanjem, da se jima bodo tudi otroci rodili črni
Na vprašanje voditeljice o morebitnih otrocih je Martina odgovorila, da naj bi ji zdravniki rekli, da se bodo tudi njuni otroci rodili črni, prav tako pa naj bi bilo varno zanositi in kasneje dojiti ob prejemanju injekcij z umetnim hormonom. Popolnoma zgrožena voditeljica Holly Willoughby z ITV je nato par vprašala, če bosta z otrokom manj povezana v primeru, da ta ne bo črn, na kar je Martina odgovorila: “Seveda, bo mešanica mene in Michaela in prepričana sem, da bo črn, če pa bo v barvi čokoladnega mleka ali nekoliko svetlejši, to ni pomembno.”

Martina Big si je najprej občutno povečala obseg prsi, nato pa pričela še s temnenjem svoje kože. (Foto: Facebook)

Družbena omrežja na nogah
Uporabniki družbenih omrežij so takoj poskočili in eden izmed uporabnikov je zapisal: “Ker se identificiram kot napadalni helikopter si bom omislil operacijo, s katero mi bodo na hrbet pritrdili rotor, pod roke pa še majhno orožje.” Večina uporabnikov je sicer izražala zgroženost nad situacijo in ravnanjem para, prav tako pa so množično izražali skeptičnost do njunega prepričanja, da se jima bodo otroci rodili črni, saj prejemanje injekcij ne bi spremenilo njune DNK. Njeno obnašanje pa je ena izmed uporabnic označila tudi za rasistično!

https://twitter.com/Katie6747/status/1087421134235201536

J. Ž.

Komentarji so onemogočeni.