fbpx

[FOTO IN VIDEO] 24-letna Gucci Korošica: Poglejte, kdo je nova youtuberka, o kateri govori vsa Slovenija

Denise Dame (Foto: Instagram/@denisedame)

Kdo je nova slovenska senzacija, ki je zavzela YouTube? Nagrado za največjo slovensko starleto prejme nova ”privlačna youtuberka” z umetniškim imenom Denise Dame. Svoj kanal ima šele kakšen teden, a si ga je ogledalo že več kot dvesto tisoč ljudi.

Njeno pravo ime je Denise Ferk. Stara je 24 let in prihaja iz Raven na Koroškem. Nekoč je obiskovala Gimnazijo Ravne na Koroškem, njeni prijatelji pa so jo takrat imeli za posebno in zadržano. Javnost je šokirala s svojim prvim videoposnetkom, v katerem je prikazovala znamko Gucci in vse, kar ima od te znamke. V videu se skoraj devet minut hvali z izdelki in njihovimi vrtoglavimi cenami, račune o nakupih pa naj bi imela spravljene v kuverti. Nato pa zatrdi drugače, in sicer, da so ji izdelke kupili nekdanji fantje. Nekatere naj bi ji poslali njeni ”oboževalci” z Instagrama, ki so jo za to celo prosili. Ta video si resnično morate ogledati, zato ga prilagamo spodaj.

Njena zgodba bi bila veliko bolj ”normalna”, če bi jo slišali od koga, ki to dejansko je. Normalen. Denise se običajno snema s kozarcem vina v eni in s šminko v drugi roki. Med videi, ki trajajo povprečno devet minut, pa kar precej spije. To so opazili mnogi, a alkohol njeni osebnosti, vedenju in načinu govora ter izražanja, ne seže niti do kolen. Začela so se pojavljati namigovanja, da je alkoholičarka. V skoraj vsakem izmed svojih videoposnetkov popiva, medtem pa njen obraz vedno bolj rdeči.

Denise Dame (Foto: Youtube/@Denise Dame)

Kako pa v resnici služi denar?
V drugem videu je Sloveniji razkrila, da si sama teh Guccijevih izdelkov ne more privoščiti in da jih, kot smo omenili, dobiva v dar. Priznala je, da si je svoj denar nekoč služila v pekarni, a služba ni dosegala njenih standardov. Prodaja krušnih izdelkov res ni delo na ravni Guccija. Kaj stori, da ji moški podarjajo takšna darila, do zdaj še ni razkrila. Kot je razvidno iz le nekaj sekund kateregakoli njenega videoposnetka, pa ima modo zelo rada. Sodelovala je že s številnimi slovenskimi podjetji, njena udeležba pa je na srečo zahtevala samo to, da je lepa. Na srečo ji ni bilo treba govoriti in odpirati ust. Ali pač? Pojavljajo se različne špekulacije o tem, kako si je v resnici zaslužila tako drage izdelke, zaradi katerih je izgubila stik z realnostjo.

Denise pa v življenju sicer ne počne nič posebnega. Snema kratke videobloge, v katerih razlaga o svojem življenju. Običajno ljudi to ne bi ravno zanimalo, posebno, ker je ne poznajo. Pa vendar Denise več kot poskrbi za svojo prepoznavnost. Njenega prisiljenega smeha in izjav, ob katerih ne vemo ali bi se smejali ali jokali, ne manjka.

Denise Dame (Foto: Instagram/@denisedame)

Denise Dame (Foto: Instagram/@denisedame)

Denise Dame (Foto: Instagram/@denisedame)

Žejna Denise želi spoštovanje
Več kot očitno se rada hvali in je na svojo modno zbirko, vredno 5000 evrov, še posebej ponosna. Hvalo pa zahteva tudi od svojih gledalcev. Zaradi svoje ”uspešnosti” pričakuje spoštovanje, a ga do zdaj še ni dobila. Dejavna je tudi prek Instagrama in Facebooka, iz objavljenih slik pa lahko sklepamo, da rada obiskuje ljubljanski Cirkus, nasploh pa jo na veliko fotografijah vidimo s kozarcem v roki. Žejno dekle se na medijske pritiske še ni odzvalo, a sklepamo, da ji pozornost ugaja in nam bo čez čas postreglo še s čim sočnim.

A. L.