fbpx

[FOTO IN VIDEO] Vsi hočejo biti kot Vladimir Putin! Nova senzacija na spletu – brez majice v stilu ruskega predsednika

Foto: instagram

Ruski spletni guru Pavel Durov je pozval moške vseh starosti, naj si odpnejo srajce in slečejo majice ter pokažejo svoj goli trup, kot je to storil ruski predsednik Vladimir Putin na svojem nedavnem ribiškem popotovanju v Sibiriji. Durova ideja se je po spletu tako razširila kot nalezljiva bolezen, najdete jo tudi na Twitterju in Instagramu pod oznako #PutinShirtlessChallenge.

Durov apelira na vse, ki so Rusi, naj se pridružijo #PutinShirtlessChallenge. Obstajata le dve pravili: brez fotošopa, torej slike ne smejo obdelati, in drugo pravilo: brez napihovanja. Njihov videz mora biti naraven, torej točno tak, kot ga ima njihov predsednik Vladimir Putin. “V nasprotnem primeru niste alfa (samec),” njegove besede povzema Russia Today. Potem je splet dobesedno ponorel, odzvali so se vsi – tudi taki, ki nimajo popolno definiranega zgornjega dela, starši objavljajo celo svoje otroke.

Foto: instagram

Foto: instagram

Foto: instagram

Foto: instagram

Foto: instagram

Foto: instagram

64-letni Putin je na začetku tega meseca sprožil pravo senzacijo, ko se je odločil, da bo med svojimi počitnicami pohajkoval po skritih delih Sibirije ter lovil v tamkajšnjih jezerih. Na ribolov pa se je odpravil kar “zgoraj brez” ter tako v mrzli vodi trpel, da je nastalo nekaj neverjetnih posnetkov njegove ribolovne ekspedicije. Poleg tega, da je užival v ribolovu, pa se je podal tudi na pohod v Taigo in na rafting po gorskem jezeru v južni Sibiriji. Njegovo navdušenje nad tovrstnimi aktivnostmi pa se je očitno izkazalo za nalezljivo … Kratek posnetek njegovih počitnic si lahko ogledate tukaj:

M. S.