fbpx

[Foto] Na lepotnem tekmovanju Putinove narodne garde zmagala 31-letna mamica

Anna Khramtsova (Foto: Twitter)

V Rusiji je potekalo bizarno lepotno tekmovanje, ki ga je organizirala tamkajšnja narodna garda, v njem pa je sodelovalo prek tisoč deklet. Glasovalo je kar 57 tisoč Rusov, zmagovalka pa je bila 31-letnica!

V opisanem lepotnem tekmovanju ruske narodne garde je zmagala 31-letna Anna Khramtsova, ki so jo glasujoči izbrali izmed več kot tisoč sodelujočih deklet. Je poročena in mati enega otroka, za medije pa je pojasnila, da je bila v ruski narodni gardi, ki šteje 340 tisoč pripadnikov deležna seksizma s strani moških kolegov: “Pogosto slišim tiste stare šale o blondinkah, ko sem v službi, a jih ignoriram in služim s stilom!”

Anna Khramtsova (Foto: Twitter)

Zmagovalka prihaja iz vojaške družine
Zmagovalka sicer prihaja iz vojaške družine, Anna pa je ponosna, da nadaljuje to tradicijo. Njen oče je bil trideset let zaposlen v vojski in policiji, uniformo pa je nosila tudi njena mati. Ruska narodna garda je sicer zadolžen za varovanje mej, kontrolo orožja, boj proti terorizmu in organiziranemu kriminalu ter vzdrževanju javnega reda in miru poleg varovanja pomembnih državnih objektov.

Anna Khramtsova (Foto: Twitter)

J. Ž.