[Foto] Prva dama Melania med obiskom Pariza z eleganco zasenčila francosko prvo damo

Datum:

Ameriška prva dama Melania Trump je tudi v Parizu, ki slovi kot svetovna prestolnica mode, uspela zasenčiti francosko prvo damo Brigitte Macron. Preberite, katerim oblikovalcem je zaupala tokrat, in poglejte fotografije!

Ameriškega predsednika Donalda Trumpa, ki je francosko prestolnico Pariz obiskal ob slovesnosti 100. obletnice konca prve svetovne vojne, je spremljala prva dama Melania Trump, ki se je nedvomno oblekla destinaciji primerno. V Parizu, ki slovi kot svetovna prestolnica mode, je navdušila z obleko italijanske znamke Bottega Veneta mornarske barve iz lanske jesenske kolekcije in z elegantnimi čevlji francoskega oblikovalca Christiana Loboutina v črno–rdeči kombinaciji.

Trumpova, ki je s svojim modnim izborom poudarjala barve francoske zastave, je videz dopolnila tudi s prefinjeno urejeno pričesko. Njen videz je po poročanju portala Breitbart pohvalila tudi francoska prva dama Brigitte Macron, ki pa je nase nadela zgornji del in krilo znamke Louis Vuitton. Nekoliko svetlejšo mornarsko barvo pri izbiri Macronove so dopolnjevali zlati okrasni gumbi.

Melania Trump in Brigitte Macron (Foto: epa)
Melania Trump (Foto: epa)

Trumpova pa je javnost navdušila že v petek ob prihodu v Pariz, takrat je namreč iz predsedniškega letala izstopila v črnem Burberryjevem plašču, črnih čevljih, svoj videz pa je takrat poudarila s torbico znamke Hermes. Torbica s krokodiljim vzorcem je vzbudila kar nekaj pozornosti.

Donald in Melani Trump ob prihodu v Pariz. (Foto: epa)
Donald in Melania Trump ob prihodu v Pariz. (Foto: epa)

J. Ž.

Sorodno

Zadnji prispevki

Korupcija na korupcijo – Golobova vlada

Golobovo vlado vse od nastopa spremljajo korupcijske afere. Sodna...

Cene, ki jih plačujemo za tečaje slovenščine za migrante, so vrtoglave

Množične migracije so za Slovenijo vedno večja težava pod...

Rusija dve leti po napadu na Ukrajino

Ruska invazija na Ukrajino ni spremenila le sveta, temveč...

Podoba vladajočih se v Bruslju na ogled postavi

Peticija o pravici do pokopa in spoštljivega spomina na...