fbpx

[FOTO] Sreča Cristiana Ronalda: To sta njegova ljubka dvojčka Mateo in Eva ter nadarjeni 7-letni sin Christiano Ronaldo ml., noseča pa je tudi njegova 22-letna punca

Foto: instagram

Legendarni nogometaš Christiano Ronaldo je na svojem Instagramu objavil že drugo srčkasto fotografijo svojih dvojčkov, ki ju je rodila nadomestna mama. Njegova sreča pa se bo po govoricah sodeč še povečala, saj naj bi bilo njegovo 22-letno dekle v petem mesecu nosečnosti.

32-letni zvezdnik žari od sreče, ki je ne skriva. Na Instagramu je tako objavil fotografijo novorojenčkov in poleg pripisal: “Tako vesel, da lahko držim dve novi ljubezni mojega življenja.” Otroka naj bi se sicer rodila že 8. junija, vendar pa ju je Ronaldo prvič videl šele v zadnjih dneh junija. V vmesnem obdobju pa naj bi za njiju skrbela kar njegova mama Dolores Aveiro.

Prva fotografija z novorojenčkoma. Foto: instagram

V zadnjih dneh junija pa so se tuji mediji razpisali, da bo Ronaldo lahko prvič v živo videl svoja dvojčka, saj mu je portugalska nogometna zveza le dovolila, da izpusti tekmo. Dvojčka je sicer rodila nadomestna mama iz ZDA. “Predsednik portugalske nogometne zveze in nacionalni selektor sta danes pokazala odnos, ki me je čustveno prevzel, in tega ne bom pozabil. Zelo sem vesel, da bom končno lahko prvič s svojima otrokoma,” je dejal ganjeni Ronaldo.

Tudi starejšega sina je nogometnemu zvezdniku rodila nadomestna mama. Foto: instagram

Njegovo 22-letno dekle v petem mesecu nosečnosti
Dvojčka sta se rodila mesec dni potem, ko so se v javnosti začele pojavljati govorice, da se bo njegova družina še povečala. Njegovo dekle, 22-letna Georgina Rodríguez, pa naj bi bila že v petem mesecu nosečnosti. To je posredno potrdil tudi Ronaldo, ki je na svojem Instagramu objavil fotografijo, kako z Georgino sedita na kavču, roke obeh pa ‘počivajo’ na njenem trebuščku. Ronaldo je očka tudi 7-letnemu sinčku Christianu Ronaldu ml., ki ga je prav tako rodila nadomestna mama.

Njegova družinska sreča se bo še povečala. Foto: instagram

Prve počitnice z novorojenčkoma in 7-letnim sinom
Ronaldo pa je le nekaj dni po prvi fotografiji objavil na Instagramu še eno fotografijo, v kateri je razkril, da uživa v svoji novi (ponovni) vlogi očka in je blagoslovljen. Dvojčka, fantka Matea in punčko Evo, pa je predstavil tudi starejšemu bratcu Christianu Ronaldu ml., ki je na fotografiji eno od malih štručk tudi pestoval, piše Daily Mail. Po dolgi sezoni se tako nogometni zvezdnik sprošča v družinskem krogu.

Foto: Instagram

Starejši sin podedoval očetove nogometne gene
Ronaldo pa ima za svojega starejšega sina velike želje, saj si želi, da bi šel po njegovih stopinjah. To očitno ne bo tako težko, saj tuji mediji že pišejo, da je malček podedoval očetove nogometne gene. Ta se že udeležuje tekem, ponosni očka pa je nedavno objavil na Instagramu, kako je njegov sin iz prostega strela zadel vrhunski gol. Vse kaže, da bo tudi on izjemen nogometaš.

Foto: Instagram.

Foto: Instagram.

M. S.