fbpx

Gledalci šokirani: Na tv-zaslonih se predvaja najbolj opolzek in pokvarjen resničnostni šov vseh časov!

Predstavljajte si prizor, v katerem ima več mladih ljudi hkrati spolne odnose. To je že tretja sezona britanskega resničnostnega šova Ljubezenski otok, kjer ni več nobenih zavor in v katerem se več parov predaja ljubezni. Tisti, ki bo naredil najboljši vtis, bo domov odnesel glavno nagrado v višini 56 tisoč evrov.

Resničnostni šov Ljubezenski otok vsak dan ob deveti uri zvečer privabi pred televizijske zaslone ITV2 na milijone gledalcev po celem svetu, v njem pa se skupina mladostnikov v dvajsetih letih brutalno zabava in imajo celo spolne odnose. Vse to se dogaja v razkošni vili na Majorki.

Da bi tekmovalci ostali v igri, morajo skozi številne naloge, jutri pa bo na sporedu veliki finale, v katerem bo zmagovalec odnesel glavno nagrado v višini skoraj 56 tisoč evrov. V enem izmed najbolj norih izzivov so morale mlade udeleženke za fante odigrati pravi ples v naročju oziroma “lap dance”, spet v drugem pa so morali demonstrirati več spolnih položajev pri spolnih odnosih.

Prijavilo se je 65 tisoč kandidatov
Znotraj hiše je dogajanje vedno pestro, ponoči pa nočne kamere ujamejo vsak trenutek, ko se pari predajajo mesenim užitkom. Ustvarjalci programa se celo pritožujejo, da se nekateri izogibajo varni spolnosti, dobili pa so tudi več pritožb gledalcev. Sicer pa je resničnostni šov neverjetno gledan, saj ima pravico do stalnega dostopa za spremljanje v živo kar 4,5 milijona gledalcev. Ko so ustvarjalci programa odprli prijave, se je nanj prijavilo kar 65 tisoč interesentov.

C. Š.