Golobu ponudil časopis “Kralji ulice” zastonj, ker ima sedaj manj denarja, kot ga je imel pri GEN-I

Datum:

Na portalu Slovenske novice so zapisali zgodbo brezdomca, ki je mimoidočim ponudil časopis “Kralji ulice”. Vmes je srečal tudi Roberta Goloba.

Kot je brezdomec zapisal za portal Slovenske novice: V Novi Gorici sem, kot že večkrat, precej uspešno ponujal časopis KU. Novogoričani so od mene odkupili kar 20 izvodov. Ko sem se odpravljal ‘domov’, se je pred mano pojavil predsednik vlade Robert Golob in mi namignil, naj počakam, da bo v trgovini zamenjal nekaj evrčkov in vzel izvod. Vrnil se je čez debelo uro in z veseljem sem mu izročil časopis. Ko je kopal po denarnici, sem mu predlagal, da mu ga dam zastonj, saj njegova skromna predsedniška plača ni več tako visoka, kot je bila v GEN-I … Zasmejal se je in nekaj vseeno malega primaknil.  Sem ga pa, preden je odrinil dalje, vprašal, kaj misli, da je bolje, Golob na strehi in vrabec v roki ali vrabec na strehi in Golob v roki?«

Čeprav zneska, ki ga je Golob dal brezdomcu, ne vemo, vendar smo prepričani, da tudi če bi mu dal 100€ se mu v denarnici nebi prav nič poznalo.

E Maribor

Sorodno

Zadnji prispevki

Prisila v času svobode

V času vladavine "svobode" tako rekoč ne mine teden,...

[Video] V libijski oddaji navdušeni nad tem kako Palestinci rojevajo otroke, da bi jih lahko žrtvovali

V Evropi smo priča demografskemu vojskovanju in zavojevanju, saj...

Elita nam sporoča: Znižali vam bomo standard!

"V prihodnosti bomo morali začeti živeti drugače, imeti manj,"...