fbpx

Kate Moss končno razkrila skrivnost svoje lepote

Kate Moss (foto: epa)

Po 20 letih slave je Kate Moss še vedno ena izmed vodilnih oseb v modnem svetu. Sedaj pa je končno razkrila, kaj je velika skrivnost njene lepote. To niso dragi preparati, temveč ledena voda.

V intervjuju za Wmagazin je Kate Moss priznala, da ne pije kave in raje posega po očiščevalnih sokovih ter ledeni vodi. Vsako jutro si namreč obraz namoči v ledeno vodo s kumaricami. Ampak ali to res deluje?

Dermatologinja je temu pritrdila. Ledena voda naj bi povzročila, da krvne žile v koži delujejo kot obkladek, s tem pa zmanjšujejo pretok krvi. Definitivno pa hladna voda pripomore k bujenju, poleg tega pa zmanjšuje tudi zabuhlost.

Ne le voda, tudi kumarice
Slavna manekenka pa ne uporablja le hladne vode, pač pa vanje doda tudi sveže kumarice. Te vsebujejo veliko vode, antioksidantov in sicilijevega dioksida. Voda v kumaricah pripomore k vlaženju kože, sicilijev dioksid pa kožo pomlajuje.

Modna ikona je priznala, da njena koža ni izgledala vedno tako kot danes. Lepotnih nasvetov se je priučila v filmu Mommy dearest in od svoje hčere Lile Grace, za katero pravi, da ve o naravnih trikih več kakor ona sama. Ali je kombinacija ledene vode in svežih kumaric pravi recept za pomlajevalni eliksir, pa lahko preizkusite tudi sami.

S. K.