Kim Kardashian z novim pudrom obljublja popolno telo; marketinška poteza naletela tudi na kritike

Kim Kardashian (Foto: Instagram)

Zdi se, kot da sestram iz priljubljene družine Kardashian nikoli ne zmanjka novih idej. Svoji že tako obsežni liniji lepotnih izdelkov je Kim Kardashian pred kratkim dodala še novo kolekcijo pudrov za telo. Njena odločitev se je ponovno izkazala za uspešno ter dobičkonosno poslovno potezo. Seveda ni šlo tudi brez kritik na njen račun.

Vse ženske poznamo tekoči puder za obraz, saj nam olajša marsikatero težavo, ko z njim z lahkoto prekrijemo manjše nepravilnosti na koži in se zaradi tega počutimo boljše in bolj samozavestno. Kim Kardashian pa je naredila še korak dlje, ko je pred kratkim na trg lansirala nov izdelek, in sicer tekoči puder za telo. Z njim naj bi uporabnice prekrile nepravilnosti in izenačile ten kože. Puder naj bi bil izredno prekriven, skril naj bi vse – od žil, modric, neenakomerne porjavelosti do luskavice. Koža je po uporabi na videz zdrava in sijoča.

Po vsem svetu dekleta in fantje občudujejo Kim Kardashian zaradi njene lepote in čudovite polti. Vendar tudi sama Kim ni tako popolna, kot se zdi na prvi pogled. Tudi ona kljub svoji slavi in denarju ne uide tegobam, ki lahko doletijo vsakega. Kim se namreč spopada z luskavico. Luskavica ali psoriaza je kronična vnetna bolezen. Je ena izmed najpogostejših kožnih bolezni in je tesno povezana s stresom. Luskavica je sicer nenalezljiva, vendar pa bolnika, ki jo ima, spremlja skozi celo življenje.

Podjetnost sester Kardashian ne pozna meja
Verjetno se je ravno zato, ker so ji problemi s kožo dobro poznani, Kim odločila na trg lansirati tekoči puder za telo. Z njim si bo sedaj lahko pomagal vsak, ki se v vsakdanjem življenju srečuje s podobnimi problemi.

Kim Kardashian pred nanosom novega pudra (Foto: Instagram)

Celotna kozmetika pudrov, ki je na prodajne police prišla 12. junija, poleg tekočega pudra za telo zajema tudi bleščeč puder za telo, puder za telo v kamnu in čopiče za nanašanje tekočega pudra. Puder lahko dobite v sedmih različnih odtenkih, namenjeni pa so ličenju trupa, nog, rok in prsi. Vsi izdelki so vodoodporni in ne puščajo sledi na oblačilih.

Kim deležna ostre kritike
Seveda pa niso vsi navdušeni nad novim izdelkom slavne in bogate zvezdnice. Mnogi so prav ogorčeni in v komentarje zapisujejo, da ni pravično, da za ženske obstaja toliko izdelkov in vedno izumljajo še nove, medtem ko je za fante potrebno le, da se stuširajo in oblečejo. Ženske opozarjajo, da njihovo telo ni ogabno in da je popolnoma nesmiselno prekrivati njegove nepravilnosti, saj je vse to naravno in človeško. Nad ženskami je že tako preveč intenziven pritisk glede lepotnih idealov, saj vsi od njih pričakujejo, da morajo na vsakem koraku izgledati perfektno. S pudri za telo naj bi Kim po mnenju nekaterih spodbujala negotovost pri mladih dekletih glede svojih teles in jim sporočala, da morajo skrivati svoja telesa, namesto da bi bile hvaležne za to, kar pač imajo.

Kim Kardashian po nanosu pudra (Foto: Instagram)

Niso pa vsi komentarji nad novim izdelkom negativni. Marsikdo je nad izdelkom navdušen. Zadovoljne uporabnice in uporabniki pišejo, da jim novi izdelki za telo olajšajo vsakdanjik in jim vlivajo samozavest. Z njimi prekrijejo žilice na nogah ali pa razne modrice, neenakomerno porjavelost in vse, zaradi česar je pred tem trpela njihova samopodoba, in si zato končno spet upajo nositi kratke hlače med poletjem.

Pia Porenta

 • RATATA

  Prej pomanjklivost(?)(?) Sama čokolada ni tako dobra kot z malo vanilije.

 • Nšo-či

  Ali zraven pudra dobiš tudi pomočnika, ki te namaže po hrbtu?

  • GverilaStyle

   ja niggra

  • Goran Hvala

   pa jest bi te z veseljem mazal… vsepovsod… :-)

 • freedomfighter

  Brez zamere ampak ta zenska je prav ogabna…vizualno mislim

 • to_mi_delaj

  Če dam njeno sliko na hladilnik, sigurno shujšam

  • črnaovca

   Dora ideja jo bom dal nad predal kjer imam čokolado

 • hle

  Bom napisal tako kot je en moj Hrvaški kolega zaronio bi u nju ko zetor u blato ampak za mene ona in flenče okoli nje predstavljajo vse tisto kar je narobe z našo zahodno družbo žal se z tem ne ukvarja skoraj nihče

 • črnaovca

  A tudi vi ne zmorete da ne bi objavljali nebuloz te koze

  • Miro

   ti bi raje Godčevo videl ?

 • Slovenec

  Če boste kazali Kurbashianko in druge kurbirske manekenke, boste kot 24ur.com.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!