fbpx

Modne smernice poletnih kopalk Instagram “infuencerk” še bolj vroče in drzne, kot smo jih bili vajeni do sedaj

Bikini trend (Foto: Instagram)

Vroči trendi nošenja kopalk v letošnjem poletju razkrivajo še več gole kože kot smo bili navajeni do sedaj. V poletju 2019 zagotovo velja pravilo “manj je več”, za katerega se zdi, da mu ne nasprotuje prav nihče. Najprej smo jih videli na Instagram profilih svetovno znanih “influencerk”, sedaj pa jih lahko najdemo že na domačih plažah.

Minili so časi, ko so najnovejše modne smernice narekovali svetovno znani modni kreatorji in njihove manekenke z modnih brvi. Danes nam o tem, kaj moramo nositi in kaj je trenutno najbolj moderno, v največji meri sporoča kar Instagram. Popularna dekleta z Instagrama ali “influencerke” kot jim pravimo, so iz dneva v dan bolj vplivne. Njihove objave budno spremlja celoten svet. Seveda pa je še posebej pod drobnogledom njihov stil oblačenja.

Pravilo “manj je več”
V letošnjem poletju je še posebej na udaru nov trend nošenja kopalk. V tujini mu pravijo “underboob bikini”. Govorimo o zgornjem delu kopalk, ki na prvo oko deluje kot, da je lastnici nekoliko premajhen, saj ne pokriva celotne površine prsi. Razkriva predvsem spodnji del prsi, kot je videti na fotografiji spodaj.

“Underboob” trend (Foto: Instagram)

Nov vroči trend je prav obnorel socialna omrežja. Ali ste tako pogumni, da si ga upate poizkusiti tudi vi? Tako imenovane “influencerke” s tovrstnim pogumom zagotovo nimajo težav. Vidimo jih lahko kako se sončijo na peščenih plažah, poležavajo ob bazenih in pomanjkljivo oblečene paradirajo po obmorskih uličicah. Seveda vedno in brez izjeme oblečene po najnovejših modnih smernicah, ki jih v veliki meri narekujejo prav one same.

Od sester Kardashian do slovenskih plaž
Kot že zgoraj napisano, se “underboob” kopalke nosijo tako, da modrček ne pokriva celotne površine prsi, pač pa le zgornjo polovico. Spodnja polovica prsi s tem ostane popolnoma odkrita in na očeh vseh mimoidočih, ki se seveda nad tem trendom popolnoma nič ne pritožujejo, zlasti ne moški. Na prvi pogled bi lahko rekli, da kopalke izgledajo kot da so za številko ali dve premajhne za njeno lastnico, vendar temu seveda ni tako. To je zgolj najnovejši in najmodernejši način nošenja bikinija v letošnjem poletju 2019.

Omenjeni način nošenja bikinija smo lahko sprva opazili pri sestrah Kardashian, sledile so jim najpopularnejše Instagram osebnosti, tako imenovane “influencerke”, sedaj pa lahko tovrstne kopalke vidimo pravzaprav na vsakem koraku. Na mnogih Instagram profilih, Pinterestu, Facebooku, še celo Twitter ima hashtag #underboob manijo.

“Bowkini” in “vagina-flosser”
Poleg “underboob” trenda smo v letošnjem poletju na plažah lahko opazili tudi tako imenovan “bowkini”. Gre za zgornji del kopalk, ki spominja na pentljo, saj je na sredini med prsmi stisnjen skupaj. Ta model kopalk je še posebej priljubljen zato, ker omogoča sončenje brez neenakomerne porjavelosti zaradi naramnic, saj jih ta model pač sploh nima.

“Bowkini” trend (Foto: Instagram)

“Underboob” in “bowkiniju” se je letos pridružil tudi nadvse popularen “vagina flosser”. Tukaj pa je na svoj račun končno prišel tudi spodnji del kopalk. Tu govorimo o modelu spodnjega dela bikinija, ki komajda pokriva spodnje žensko spolovilo, kot je vidno na sliki. Dame si ta model kopalk oblečejo tako, da si ga potegnejo kar se da visoko nad boki. To poudari tudi žensko obliko postave, ki jo imenujemo peščena ura, ki je pri moškem delu populacije izjemno priljubljena.

“Vagina-flosser” trend (Foto: Instagram)

Veselimo se že prihajajočih modnih smernic za letošnjo jesen, saj nas te vedno znova presenečajo ter navdušujejo.

Pia Porenta