fbpx

Kopalke z visokim izrezom postale pravi hit, ki razkriva najlepši del telesa

Foto: Instagram

Kopalke, ki najbolje služijo ženskemu telesu niso tiste, ki zakrivajo vse napake, ampak tiste, ki na pravi način poudarijo obline. Kako torej najti tiste prave, ki poudarjajo najlepši del telesa?

Pokazati golo telo že dolgo ni več tabu, nam pa družbena omrežja, kot so Instagram, Facebook in Twitter, zdaj omogočajo, da svojo s trdim delom prisluženo postavo pokažemo ne samo naši počitniški plaži, temveč tudi vsem prijateljem, sledilcem in navsezadnje občudovalcem. Socialna platforma Instagram je preplavljena s fotografijami zagorelih teles, kjer privlačna dekleta s svojimi sledilci radodarno delijo fotografije v kopalkah in dosegajo na tisoče všečkov. Ob takšnih fotografijah pa se prav vsaka vpraša, kaj je skrivnost teh žensk, ki v bikinijih pozirajo na rajskih plažah in kako so “prigarale” takšno telo.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Čeprav ženske pred vsakim nakupom ure premlevamo, kakšne kopalke naj kupimo, da bomo prikrile morebitne napake in celulit, je med blogerkami Instagrama postal velik trend, da z visoko-urezanimi kopalkami, ki močno razkrivajo našo zadnjico, pogumno poudarjajo prave obline. Oblikovalka kopalk in Instagram blogerka Karina Irby je za avstralski Daily Mail dejala, da “način, na katerega ta model kopalk objema telo ženskemu telesu, pristoji veliko bolje kot katerikoli drug bolj prekrivajoč model, ki zadnjice ne objame enako”. Torej le pogumno po svoj kos zapeljivih kopalk!

Z. V.