Kršila policijsko uro: Pridržana Severina stopila pred sodnika

Datum:

Priljubljeno hrvaško pevko Severino Kojić so v sredo zvečer zaustavili in pridržali srbski policisti zaradi kršenja policijske ure. Pevka se je z vozilom znamke BMW vozila po Beogradu in bila pri tem ujeta. 

V Srbiji veljajo strogi varnostni ukrepi zaradi naglega širjenja okužbe s koronavirusom. Med policijsko uro, ki velja za vse prebivalce Srbije, ki nimajo posebnega dovoljenja, je bila ujeta pri vožnji skozi glavno mesto. Po ustavitvi in pregledu dokumentov, je policija ugotovila, da Severina nima dovoljenja za gibanje v času policijske ure, zato so jo privedli na policijo in od tam k sodniku za prekrške.

Severina je priznala prekršek in bo plačala zagroženo kazen, ki je predvidena za prvo kršitev. V primeru, da bi jo pri isti kršitvi oblasti dobili še enkrat, jo čaka zaporna kazen.

Po zaključku obravnave, se je Severina obrnila na javnost z obrazložitvijo: Včeraj ji je oče njunega sina in bivši partner Milan Popovič po 32 dneh bivanja v Srbiji in pred odhodom v Zagreb prvič dovolil srečanje s sinom za 15 minut. S tem namenom je ostala dan dlje v Beogradu, da se prepriča, da je Milan Popović res poslal sina v Zagreb, saj se po svojem odhodu v domovino ne bo mogla vrniti zaradi obvezne samoizolacije, ki jo bosta preživljala skupaj s sinom. Ves čas bivanja v Srbiji ji je Popovič namreč preprečeval stike z njim.

Severino čaka najprijetnejša samoizolacija

Vse navedbe Severine je potrdila tudi njena odvetnica, ki še dodaja, da je Milan Popović konkretno izkoristil situacijo s koronavirusom. Severini je ves čas preprečeval stike s sinom Aleksandom z izgovorom karantene, čeprav v času ko sta s sinom prišla v Srbijo, le ta še ni bila obvezna. Sina ji ni predal niti na velikonočni ponedeljek, kot je bilo dogovorjeno. Severina je v mesecu dni videla sina le v torek za 15 minut v vozilu pred hišo. Severina se v četrtek vrača v Zagreb, kjer bosta s sinom v obvezni štirinajstdnevni izolaciji.

Jolanda Vrečar

Sorodno

Zadnji prispevki

Luka Svetina odhaja z nacionalne televizije

"Drži, odhajam iz RTV. Ko dobiš bolj mamljivo ponudbo,...

Mursko Soboto in Gornjo Radgono zasedli jezni kmetje

Danes vsi evropski, med njimi tudi slovenski kmetje, izvajajo...

Medvedjev o umoru ruskega pilota: “Pes umre kot pes!”

Nekdanji ruski predsednik Dmitrij Medvedjev se je odzval na...

Poškodovani jamar rešen

Jamarskim reševalcem je iz jame pri Jelen brdu na...