fbpx

Brazilska manekenka s popolnim telesom prevzela naziv slavne Elle McPherson

Izabel Goulart (Foto: Instagram)

Brazilska manekenka Izabel Goulart je objavila fotografijo, na kateri pozira v kopalkah. Na tej sliki je videti še bolj privlačna kot prej, če je to sploh mogoče, glede na to, da je vedno v odlični formi. Pravijo, da je najlepša ženska na svetu. Bo po fotografiji, ki jo je sinoči objavila na Instagramu, v to sploh kdo podvomil?

Po objavi so se usuli komentarji na družbenem omrežju, “tako popolna”, “vsakič, ko pogledam tvoj profil na Instagramu, si želim v telovadnico”. Izabel Goulart je očitno nekatere tudi navdušila, da so se posvetili telovadbi, ki ji je predana že leta. Nekateri ji pravijo celo “The Body“, kar namiguje na vzdevek, ki so ga pred desetletji dali slavni manekenki Elle McPherson.

Nekateri pa menijo, da je slika retuširana, saj je Isabelle na njej videti kot barbika. “Popoln si takšen, kot si, zakaj toliko photoshopa?”, je eden izmed komentarjev pod sliko.

Brazilska manekenka je rojena v Sao Paulu. Njena pot manekenstva se je začela, ko je nekega dne pri nakupovanju z mamo opazil modni skavt. Pri 15 letih je tako začela služiti svoje prve avtorske honorarje in v svoji uspešni karieri sodelovala z luksuznimi znamkami, kot so Valentino, Chanel, Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana, H&M, Armani. Po mnenju mnogih pa je njeno kariero zaznamovalo sodelovanje z znamko Viktoria’s Secret, s katero je leta 2005 podpisala pogodbo in s katero je sodelovala do leta 2016.

Izabel je zelo predana gibanju in zdravemu življenju, na svojem Instagramu pa pogosto objavlja slike in videe. Poudarila je, da se ne drži diet, ampak se le striktno drži zdravega načina življenja. Pri njej pri hrani ni goljufanja, ne bo jedla sladoleda ali torte, ker pravi, da to škoduje njenemu telesu.

Po izboru revije People se je sicer Izabel 2017 uvrstila na lestvico 100 najlepših ljudi na svetu, sodelovanje z znanimi modnimi znamkami pa ji je prineslo milijone. Od leta 2015 je v zvezi z nemškim nogometnim vratarjem Kevinom Trappom, leta 2018 pa sta se zaročila.

Sara Kovač