[Video] Poglejte, kako se je predsednica Grabar-Kitarovićeva po dramatični zmagi Hrvaške proti Danski na svetovnem prvenstvu v garderobi veselila in objemala trenerja in igralce!

Foto: Facebook

Za hrvaško reprezentanco je v Rusiji na tekmi proti Danski v osmini finala svetovnega prvenstva s tribun navijala tudi hrvaška predsednica Kolinda Grabar-Kitarović. Po dramatični zmagi, ki je Hrvate pripeljala v četrtfinale, je prišla v garderobo “Ognjenih” in začela objemati trenerja Zlatka Dalića in številne igralce, najdlje pa je v svojem objemu zadržala Luka Modrića.

V nedeljo je kot navijačica prispela v Nižni Novgorod, stroške potovanja je torej krila sama. Tekmo pa je spremljala v dresu, ki ji ga je pred odhodom na svetovno prvenstvo podaril trener Dalić.

“Čestitam Rusiji za zmago, vidimo se v Sočiju,” je še pred zmago Hrvaške napovedala hrvaška predsednica prek Twitterja po senzacionalnem neuspehu s Španci. In imela je prav – v soboto ob 20. uri se bo Hrvaška pomerila z gostiteljico svetovnega prvenstva, poročajo Vijesti.

A. G.