fbpx

Mediji ji ne morejo več do živega: Ameriška prva dama Melania Trump prešerno nasmejana v družbi moža!

Foto: Instagram

Potem ko je prva dama Združenih držav Amerike Melania Trump navdušila v okviru samostojne turneje po črni celini, ta kljub raznovrstnim obtožbam glede moževe nezvestobe in družine ostaja nasmejana in dokazuje, da ji je vseeno za govorice, ki prodajajo časopise in revije. Nedavno jo je bilo namreč mogoče videti nasmejano v družbi moža Donalda Trumpa, medtem ko je bil prvi ameriški par na poti, da obišče žrtve orkana Michaela. 

Vedno elegantna prva dama je ob tej priložnosti posegla po športnem stilu, oblekla je namreč sive kavbojke, črno jakno z ovratnikom, stil pa dopolnila s parom črnih gležnjarjev znamke Timberland, za katere je potrebno preko spletne trgovine Nordstrom odšteti okrog 170 ameriških dolarjev.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

V intervjuju kritična do medijev
Medtem, ko se je Melania prešerno smejala na poti iz Bele hiše, jo je mož hvalil zaradi njenega nedavnega televizijskega intervjuja, v katerem je kritično opozorila na medije, ki nenehno kritizirajo njo, njen zakon in družino. Melania je v intervjuju med drugim dejala, da mediji radi špekulirajo o njenem zakonu in širijo govorice, ker pač to prodaja časopise in revije, in da na žalost živimo v takšnem svetu. Vztrajala je, da je obtožbe o moževi nezvestobi ne skrbijo. Njeno sproščeno obnašanje nedvomno dokazuje, da ima prva ameriška dama trdo kožo.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

N. Ž.