fbpx

Melania za sprejem pri angleški kraljici izbrala modno kreacijo v čast princesi Diani

Foto:EPA

Prva dama Melania Trump je bila skupaj z možem Donaldom Trumpom gostja na uradnem sprejemu pri angleški kraljici Elizabeti II, princu Charlesu in Camilli Parker Bowles, ki ga je angleški dvor priredil v ponedeljek v Buckinghamski palači v Londonu.

Spomin na princeso Diano, ki se je rada oblačila v belo in so ji Angleži rekli kar “princesa ljudskih src”, je v Angliji še kako živ. Z  izborom oblačil je svoj poklon pokojni angleški princesi izkazala tudi Melania, ki jo mnogi vidijo tudi kot modno princeso, ki nima konkurence. S tem se strinjajo tako modni kritiki kot čisto običajni ljudje. Za sprejem na angleškem dvoru je namreč izbrala kolekcijo svetlih barv, pod katero se je podpisal Dior, ter ročno izdelan klobuk Herbe Pierre, poroča Breitbart.

Melania je, podobno kot princesa Diana v osemdesetih in devetdesetih letih, poznana po tem, da rada nosi bele obleke in krila, tokrat pa je blestela v slonokoščeni obleki Christiana Diorja Haute Couture, ki jo je oblikovala pariška modna hiša in spominja na kolekcijo Haute Couture iz spomladi 2019.

Foto: epa

Ameriški predsedniški par, ki je Veliko Britanijo obiskal v teh dneh, sta sprejela princ Charles in njegova soproga Camilla Parker-Bowles. Melania in Donald Trump sta v okviru obiska uživala še na zasebnem kosilu z britansko kraljico Elizabeto II ter se srečala s princem Harryjem.

Foto: epa

M. V.