Trump z visoko politiko, Melania z družabnostjo in visoko modo! Tudi na Japonskem dokazala, da je modna ikona!

Foto: epa

Medtem, ko ameriški predsednik Donald Trump na svojih poteh po svetu uresničuje ameriške interese z visoko politiko in vzdrževanjem dobrih odnosov s svetovnimi voditelji, se prva dama Melania posveča družabnosti, spremljanje moža na visokih obiskih pa izkoristi tudi za predstavitev novih modnih kolekcij. Tako je bilo tudi na nedavnem obisku na Japonskem, kjer je predstavila nekaj izvirnih kolekcij in še enkrat več dokazala, da upravičeno velja za svetovno modno ikono, po kateri se zgledujejo ženske po vsem svetu, poroča Breitbart.

Tokrat je Melania dokazala, da ji tudi bolj žive barve niso tuje in da se ne boji eksperimentiranja z odtenki, kot je neon rumena. Plašč v kombinaciji bele in oranžne, je namreč kombinirala s salonarji v neon rumeni barvi, ki so na voljo za 550 evrov in so trenutno med najbolj vročimi modnimi trendi.

Foto: epa

Med modnimi kritiki je bila odlično sprejela tudi bela obleka, ki jo je izbrala na dan obiska Tokija. Njeno elegantno obleko je krasil izrazit, čudovit cvetlični vzorec, pod model pa se je podpisala modna hiša Caroline Herrera, cena pa se giblje okoli 6600 evrov.

Foto: epa

Foto: epa

M. V.

 • althar

  Trumpova je res super, ampak Trump (s svojo ekipo neokonov vred) je teslo, kakorkoli ga obračaš, tukaj nobeni panegiriki ne pomagajo.

  • Darth Vader

   pojma nimaš kajgovoriš :) zapomni si tole: Trump po zlomil globalistični kriminalni kartel in v zapor bodo zaradi poizkusa državnega udara strpali mnogo imen, ki jih poznaš preko TV

 • Darth Vader

  slovenija krvavo potrebuje svojega Donalda…..nekoga, ki ima dovolj kapitala, da mu ni potrebno krast pri infrastrukturnih projektih……in nekoga, ki ima dovolj močno osebnost, da poradira leve in desne barabe v politiki v Sloveniji…….ter dovolj intelekta, da bi lahko zaprosil za bilateralen trgovinski dogovor med ZDA in Slovenijo…..in kje ste popuški? ližete riti propalicam tipa Timermans in Juncker v Bruslju, pa prosite za strukturne sklade in kohezijska sredstva……popuški….medtem pa tapravi desci in voditelji sklepajo bilateralne gospodarske in trgovinske sporazume…….vi pa v bruslju jokcate evropskim političnim propalicam……tokrat vas bo zgodovina poradirala……in sicer večino vas zaradi nesposobnosti in pokvarjenosti

 • Povprečen Državljan

  Kdaj bo gospa Trump naredila kaj dobrega za Slovenijo?Čas bi že bil, mar ne?

  • pajot

   Zakaj pa bi Melanija naredila kaj dobrega za Slovenijo? Jaz čakam na Šarplaninška in na pritlikavca,da naredita to,za kar sta plačana.

 • Roman Benedik

  A vam na novi 24 ni jasno,da se 90% Slovencev poščije na trumpovko?

 • freedomfighter

  Raje povejte kaj je povedal na novinarski konferenci s premierom ne pa kaj ima kdo obleceno…najbrz vas je sram povedati kako zaupljiv in prijazen je s kimom…slabse se razume s svojimi zavezniki kot pa s komunisticnimi rezimi…xiju in kimu leze tako globoko v rit da je kar bolece gledati

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!