fbpx

Trump z visoko politiko, Melania z družabnostjo in visoko modo! Tudi na Japonskem dokazala, da je modna ikona!

Foto: epa

Medtem, ko ameriški predsednik Donald Trump na svojih poteh po svetu uresničuje ameriške interese z visoko politiko in vzdrževanjem dobrih odnosov s svetovnimi voditelji, se prva dama Melania posveča družabnosti, spremljanje moža na visokih obiskih pa izkoristi tudi za predstavitev novih modnih kolekcij. Tako je bilo tudi na nedavnem obisku na Japonskem, kjer je predstavila nekaj izvirnih kolekcij in še enkrat več dokazala, da upravičeno velja za svetovno modno ikono, po kateri se zgledujejo ženske po vsem svetu, poroča Breitbart.

Tokrat je Melania dokazala, da ji tudi bolj žive barve niso tuje in da se ne boji eksperimentiranja z odtenki, kot je neon rumena. Plašč v kombinaciji bele in oranžne, je namreč kombinirala s salonarji v neon rumeni barvi, ki so na voljo za 550 evrov in so trenutno med najbolj vročimi modnimi trendi.

Foto: epa

Med modnimi kritiki je bila odlično sprejela tudi bela obleka, ki jo je izbrala na dan obiska Tokija. Njeno elegantno obleko je krasil izrazit, čudovit cvetlični vzorec, pod model pa se je podpisala modna hiša Caroline Herrera, cena pa se giblje okoli 6600 evrov.

Foto: epa

Foto: epa

M. V.