Zabavna parodija v slogu Klemna Slakonje na račun Donalda in Melanie Trump

“Prav je, da spoznate pravega Donalda Trumpa, ki bo naslednji predsednik ZDA,” je v parodiji v znani ameriški oddaji Saturday Night Live izjavil komik Taran Killam, ki je v vlogi Trumpa predstavil svojo poželenja vredno ženo Melanio. 

“Dobrodošli v našo skromno hišo iz zlata,” se je v polomljeni angleščini predstavila igralka Cecily Strong, ki je imitirala našo Melanio Trump. Mož Donald jo je dopolnil, da sta imela istega dekoratorja kot Sadam Husein, kar je dobro za zunanjo politiko.

Donald je prav tako razbil mit o svojem sovraštvu do žensk in dejal: “Le kako bi lahko sovražil ženske, ko pa imam poleg sebe najboljšo ženo na svetu.” Prav tako je sovraštvo do migrantov ovrgel z ljubeznijo do svoje Melanie, ki je prišla iz Slovenije, in to kar brez zelene karte.

Zgradil bom tako velik zid, da ga bodo občudovali Kitajci
Njegov ekonomski program pa se glasi: “Takoj, ko bom izvoljen, bodo šli davki navzdol, vsi bodo dobili službe, plače bodo šle strmo navzgor in zgradili bomo zid, ki bo tako ogromen, da ga bodo občudovali še Kitajci,” je v parodiji Trumpa še dejal komik Killam.

M. P.