fbpx

To je slovenske matere sin, ki bo morda kmalu kraljeval v Beli hiši

Foto: Twitter

O sinu Donalda in Melanie Trump, ki je prav danes dopolnil deset let, ni veliko znanega. Starša ga nerada izpostavljata javnosti, kar je v dneh, ko Trump dominira v republikanski tekmi za predsedniškega kandidata, vedno težje. Mladi Barron je močno podoben svojemu očetu. Napovedujejo, da ima mladi Trump pred seboj še zelo svetlo prihodnost.

Opazka, ki se največkrat pojavi na naslovnicah svetovnih medijev, je, da je Barron močno podoben svojemu očetu Donaldu Trumpu. Čeprav ima Donald še štiri otroke, pa je Barron edini, ki ga ima z Melanio.

Barron je, kot ga opisuje njegova mama, zelo odločen in pameten. ”Točno ve, kaj hoče, je zelo poseben fant,” je o njem povedala Melania. Barron naj bi tekoče govoril kar tri jezike, angleško, francosko in po materini zaslugi tudi slovensko.

Foto: Twitter

Foto: Twitter

Športnik in umetnik
Starša ga opisujeta kot naravnega športnika, ki rad igra predvsem baseball in golf. V prostem času 10-letnik ustvarja makete letal in helikopterjev. ”Nanje potem ne nalepi nalepk, ki so priložene, saj ima rad, da so čisto beli,” je v enem od pogovorov za medije dejala Melania. Pojasnila je, da se ga trudi vzgajati čim bolj običajno, čeprav so doma izjemno bogati, poroča Star Pulse.

”Imamo čistilko, kuharja in ostale pomočnike, a varuške nimamo,” je dejala morebitna bodoča prva dama, ki sicer – da ima za Barrona več časa – ne hodi v službo. ”Kar se tiče otroka, se pomoči poslužujeva minimalno. Če imaš preveč pomočnikov, se lahko hitro zgodi, da svojih otrok ne spoznaš popolnoma,” je Melania dejala v enem od pogovorov za People magazine.

Foto: Twitter

Foto: Twitter

Melania več časa preživi z Barronom kot z Donaldom
Tudi med naporno kampanjo, ko je Donald večino časa na poti, pa želita zakonca Trump svojemu sinu posvečati enako pozornosti kot poprej. Melania naj bi več časa preživela s sinom Barronom kot z možem Donaldom. Dejala je, da sta si z Barronom zelo blizu in ji predstavlja največjo prioriteto v življenju. ”Potrebuje starše, zato sem v teh časih z njim večinoma jaz,” je še dodala skrbna mati.

Pravi mali Donald
Izjemna podobnost z očetom naj ne bi bila vezana samo na videz. Kot pojasnjujeta starša, deček izjemno rad nosi obleke in kravate. Z očetom skupaj igrata golf, imata odličen odnos in gresta pogosto skupaj na večerjo. Tudi če ga pot ne bo zanesla v politiko, ima Barron pred seboj svetlo prihodnost. Podedoval bo izjemne vsote denarja, ki mu bodo omogočale, da si izbere svojo profesionalno pot in v njej tudi uspe.

M. G.