fbpx

Melania s svojim stilom ukradla veliko pozornosti na prvem soočenju predsedniških kandidatov

Ameriška prva dama Melania Trump (Foto: Twitter)

Ena najbolj priljubljenih ameriških prvih dam v zgodovini ZDA Melania Trump, ki je povrhu še slovenskega rodu, očitno prisega na klasiko. Za prvo predsedniško soočenje moža Donalda Trumpa in njegovega tekmeca iz demokratskih vrst Joea Bidna je namreč izbrala eleganten hlačni kostim v črno-beli barvi. 

Ko se je Melania Trump napotila iz Bele hiše proti Clevelandu je postalo jasno, da se je za tokratno priložnost izbrala kostim v črni barvi z belimi črtami ter z nekoliko privzdignjenimi rokavi, ki predstavlja del lanskoletne jesenske kolekcije svetovno priznanega modnega dvojca Dolce&Gabbana.

Foto: epa

Odločila se je, da pod kostimom, za katerega je potrebno odšteti 2345 ameriških dolarjev, nosi belo srajco, ki je odlično dopolnila videz izbranega kostima. Ob odhodu iz Bele hiše je nosila tudi velika temnomodra sončna očala, podobna tistim, ki jih prodaja modna hiša Fendi za dobrih 400 ameriških dolarjev.

Foto: epa

Ko se je prva dama odpravila na pot je nosila temnomodre salonarje španskega modnega oblikovalca Manola Blahnika, nato pa se je ob prihodu na soočenje preobula v drug par salonarjev pod katere se je podpisal francoski modni oblikovalec Christian Louboutin, poroča Breitbart. Ker Melania Trump od samega začetka epidemije koronavirusa velja za zagovornico zaščitnega obnašanja v smislu nošenja zaščitne maske, ne čudi, da je na soočenju videz dopolnila z masko v beli barvi. Kdor zna, pač zna!

Foto: Twitter

Foto: Twitter

Foto: epa

Nina Žoher