fbpx

Melania Trump naravnost osupnila: Sredi Bele hiše izgledala kot angel!

Foto: epa

V luči prihajajočih božičnih praznikov v Beli hiši potekajo številni sprejemi in praznovanja. Med neopaženimi nedvomno ni ostal tradicionalni ples kongresnikov. Razloga za to ni iskati v visokih političnih gostih in govorih, ampak v prvi ameriški dami slovenskih korenin, Melaniji Trump. Sicer smo vajeni, da Melania nikoli ne brcne v temo, ko gre za izbiro toalete, ampak tokrat je presegla samo sebe. Še celo največji nasprotniki njenega moža so se morali strinjati, da je Melania naravnost blestela in z lahkoto zasenčila vse prisotne.

Melania je v četrtek v velikem preddverju Bele hiše sprejela goste in jih lepo pozdravila. Za elegantni večerni dogodek je izbrala angelsko obleko okrašeno s kristali iz svilenega krepa, ki jo je oblikovala libanonska modna oblikovalka Reem Acra, poroča ameriški Breitbart. Obleka, za katero je bilo potrebno odšteti preko 8 tisoč ameriških dolarjev, je postala prodajni hit in je že razprodana.

Foto: epa

Med modnimi oblikovalci zaželena
Če so se po Trumpovi zmagi oglašali številni modni oblikovalci, ki so na ves glas zavračali, da bi kadarkoli oblekli prvo damo, pa je sedaj slika povsem drugačna. Melania je namreč dokazala, da ima smisel za izbiro oblačil, prav tako pa jih zna tudi odlično nositi. Obleke, ki jih izbere, so občudovane, kar pa se odraža tudi v veliki prodaji modnih kosov, ki jih Melania vzame za svoje.

Foto: epa

Foto: Twitter Melania Trump

Vsako leto se Melania izkaže tudi v dekoraciji Bele hiše. Letošnja tema je “The Spirit of America,” oziroma “Ameriški duh” in je posvečena v čast tradicijam, običajem in zgodovini, zaradi katerih je Amerika velik narod. Obiskovalci so si lahko na lastne oči ogledali, kako je mogoče spojiti domoljubje z božičnim pridihom, zato ne čudi, da je Trump v tokratnem govoru pozornost namenil tudi okrasitvi Bele hiše in se posebej zahvalil ženi, ker je opravila tako čudovito delo pri dekoraciji notranjih prostorov.

Foto: Twitter

Hana Murn