fbpx

Melania Trump spet požela val pohval: Poglejte, koliko je odštela za najnovejšo obleko!

Obleka Sportmax v vrednosti 480€, ki jo je nosila Melania (Foto: Socialna družbena omrežja)

Ko govorimo o Melanii Trump, vsi dobro vemo, da gre za najlepšo prvo damo Amerike vseh časov. Tak graciozen naziv pa seveda ne pride kar tako. Za njim stoji kopica pomembnih odločitev, tesno povezanih tudi z modo. Melania Trump je znana po svojih izredno dobro premišljenih modnih izbirah. Vsak kos oblačila je do potankosti dodelan. Na zadnjem obisku dveh zveznih držav ZDA je Melania s svojo eleganco in brezčasnim stilom ponovno pritegovala poglede in polnila naslovnice. 

Lepa prva dama Amerike je skupaj z možem, ameriškim predsednikom Donaldom Trumpom, v sredo, 7.avgusta 2019, obiskala zvezni državi Ohio in Texas, zadnji dve državi ZDA, ki sta bili prizadeti zaradi množičnega streljanja. Na obisku sta bila Melania Trump in njen mož Donald Trump stilsko usklajena. Oba sta bila namreč oblečena v mornarsko modro barvo in sta se čudovito dopolnjevala.

Melania Trump z možem (Foto: Spletna družbena omrežja)

Melania blestela v mornarsko modri obleki
Melania je nosila mornarsko modro šik obleko brez rokavov, znamke Sportmax, ki jo lahko dobite že za 400 evrov. Če se vam to zdi veliko, vedite, da obleka spada med cenejše kose Melanijine luksuzne garderobe. Melania najraje večkrat poseže po dražjih modnih kosih priznanih dizajnerjev, kot so Gucci, Michael Kors, Dior in podobni. Najdražji kos oblačila, ki ga je Melania nosila do sedaj, je bila jakna priznane modne hiše Dolce & Gabbana v vrednosti zavidljivih 46 tisoč evrov.

Pia Porenta