fbpx

Melania Trump z družino in v elegantnem v stilu nazaj v Belo hišo: Izbrala prečudovit kašmirjev plašč z belimi usnjenimi škornji

Foto: epa

Po dveh tednih preživljanja praznikov v letovišču v Palm Beachu na Floridi, se je ameriški predsednik Donald Trump z družino vrnil nazaj v Belo hišo. Njegova vrnitev v pa tudi tokrat ni ostala neopažena, saj je prva dama slovenskih korenin Melania Trump tudi tokrat dokazala, da zna navdušiti tudi v sproščenem slogu.

V opravi iz kašmirja, ki jo je dopolnila z belimi škornji, se je skupaj z možem in sinom Barronom, ki je pri 13. letih že krepko prerasel oba starša, sprehodila v notranjost ene najbolj znanih stavb na svetu.

Foto: epa

Izbrala videz v pastelnih barvah
Melania je oblekla sivkast plašč iz najkvalitetnejše vrste volne – kašmirja – s cik-cak vzorcem rjave in bele barve. Pod plaščem italijanske modne znamke Loro Piana je nosila tesno prilegajočo belo pleteno obleko v dolžini čez kolena, pod katero se je podpisal priznani modni oblikovalec Hervé Pierre. Pierre sicer prvo damo oblači že od inavguracije dalje, javno pa je tudi priznal, da ima prva dama občutek za modo.

Svoj sproščen videz je Melania dopolnila z elegantnimi belimi usnjenimi škornji Gianvito Rossi v dolžini do kolen. Za škornje s peto bodo morale vse modne navdušenke, ki se zgledujejo po prvi dami, odšteti približno 1.500 evrov, poroča Breitbart.

Foto: epa

Hana Murn