Ministra sta v Milijonarju z znanjem navdušila in se zares izkazala!

Datum:

Na Planetu TV sta se v nizu dobrodelnih oddaj kviza Milijonar, v katerih so znani Slovenci svoje znanje preizkušali za pomoč Ukrajini, preizkusila tudi ministra, ki sta se odrezala odlično. V šestih epizodah so na vroči stol Milijonarja sedli še mnogi drugi znani obrazi, vsi skupaj pa so zbrali 14.500 evrov.

V šesti epizodi kviza Milijonar, namenjeni zbiranju sredstev za prizadete v vojni v Ukrajini, sta poleg ostalih znanih obrazov svoje znanje preizkusila  tudi ministra Mark Boris Andrijanič in dr. Jože Podgoršek, ki sta s svojim znanjem v dobrodelne namene zbrala izdaten izkupiček.

Z znanjem do visokega zneska
V dobrodelne namene in zbiranju sredstev je bilo šest epizod kviza Milijonar na Planet TV namenjeno prav temu. Voditelj Jure Godler je s pomočjo znanih Slovencev v oddaji zbiral sredstva za državljane Ukrajine. Zadnja tekmovalca v šesti epizodi pa sta bila tudi minister za digitalno preobrazbo Mark Boris Andrijanič in kmetijski minister, ki sta za dobrodelni namen s svojim znanjem osvojila oziroma zbrala kar pet tisoč evrov. Odločilno za ministra je bilo 12. vprašanje, pri katerem sta se odločila, da z odgovorom ne bosta tvegala in sta se raje poslovila pri zagotovljenem dobitku pet tisoč evrov, ki bo šel v dober namen. Kasneje se je njuna odločitev izkazala za pravo, saj bi v nasprotnem primeru odgovorila napačno.

V šestih epizodah so s svojim znanjem zbirale denar tudi ostale znane osebnosti od igralcev, pevcev in športnikov. Vsi skupaj pa so zbrali kar 14.500 evrov za pomoč Ukrajini.

Tanja Brkić

Sorodno

Zadnji prispevki

Tihotapca prevažala kar 36 ilegalcev

Novomeški in brežiški policisti so prijeli tihotapca ljudi s...

Ameriška veleposlanica obiskala Brežice

V sredo, 21. 2. 2024, je Občino Brežice in...

Tudi kokoši imajo lahko svojo vilo

Podjetje Run Tiger je pod blagovno znamko Run Chicken...

[Foto] Je anketo Ninamedie o Judih sestavil sam Joseph Goebbels?

V javnosti so se pojavila opozorila o zadnji spletni...