Musliman protestno zapustil resničnostni šov. Poglejte, kaj ga je zmotilo.

Foto: Youtube

Musliman je predhodno izstopil iz britanskega resničnostnega šova Otok (The Island), saj ni prenesel življenja “z napol golimi ženskami”. Kot je dejal, je želel z udeležbo v šovu poglobiti svojo vero, vendar mu to očitno ni uspelo. 

Rizwan Shabir je šov zapustil, ker so ga sotekmice v bikinkah spravljale v zadrego. Kot je za Daily Mail pojasnil oče treh otrok, ni navajen, da so ženske v njegovi bližini “na pol gole”. Ob tem je poudaril, da je bila udeležba v šovu njegova najboljša in hkrati najhujša izkušnja v življenju.

Čustveni izpadi, nato pa še golota
Gledalci pred malimi ekrani si bodo 27-letnika verjetno zapomnili predvsem po njegovih čustvenih izpadih, saj je izredno pogrešal svojo družino. Medtem so njegove sotekmovalke v hlačah in zgornjem delu kopalk vztrajno iskale hrano in pripomočke v naravi, da bi si zgradile kamp. To je namreč smisel omenjenega resničnostnega šova.

Shabir je želel biti vzornik vsem britanskim muslimanom
To je sicer že tretja sezona resničnostnega šova Otok (The Island), kjer pa so ženske in moške tekmovalce prvič pomešali med seboj. Pred tem so jih organizatorji razvrstili na ločene otoke. Ko je Shabir vstopil na Otok, je dejal, da si želi, da bi predstavljal vzornika vsem britanskim muslimanom. Že vnaprej je napovedal, da bo molil petkrat na dan, saj da želi z udeležbo v šovu poglobiti svojo vero.

Kljub dobrim namenom pa se je Shabir znašel pod hudim stresom. Po samo enajstih dneh je šov zapustil, saj se je zapletel v incident s sotekmovalkami. “Praktično sem bil obkrožen z ženskami, ki so bile na pol gole. To ni v skladu z mojo vero,” je potarnal novinarjem. Ob tem je dodal, da je bila situacija precej bolj zahtevna, kot je sprva pričakoval.

N. K.