fbpx

[Ni za arahnofobe] Je to največji pajek na svetu? Ogromna in jezna žival prestrašeno družino spremenila v talce v lastnem domu!

Foto: iStock

Ali je to največji pajek na svetu? Je ogromen, je jezen in se imenuje Aragog. Par je med pripravljanjem večerje na steklenih vratih opazil resnično velikega pajka.  Ženska ga je fotografirala in fotografijo objavila na spletu ter dodala, da jo je skoraj napadel, ko ga je skušala premakniti. 

Ogromen pajek, ki sta ga moški in ženska med pripravljanjem večerje zagledala na steklenih vratih, je večji od krožnika, na katerega sta servirala hrano. Čeprav se je na srečo plazil po zunanji strani stekla, je v paru vzbudil grozen strah. Lauren Ansell, ki v stanovanju živi skupaj s fantom, ga je fotografirala in fotografijo objavila na spletu. Ker ni bil videti škodljiv, ga je skušala premakniti, a si je hitro premislila.

Foto: Screenshot

Največjo težavo je predstavljalo to, da s partnerjem nista bila na isti strani stekla. Medtem ko je njen fant kuhal večerjo, se je Lauren soočala z res grozljivim bitjem. Ni ga želela ubiti, le premakniti. Z zbadanjem ga je očitno zelo razjezila, a ji na srečo ni storil ničesar. Ker je dojela, da očitno ne namerava oditi, ga je poimenovala. Pajek še danes živi na njenem vrtu, imenuje pa se Aragog tako kot znani ljubljenček Hagrida iz Harryja Potterja.

A. L.