fbpx

Nina Pušlar že devetič zapored navdušila občinstvo v domači Ivančni Gorici

Foto: Gašper Stopar

Ena in edina Nina Pušlar je poskrbela še za en glasbeni vrhunec v iztekajočem se letu. Tokrat je pred razprodano športno dvorano OŠ Stična dobesedno na noge dvignila domačo publiko. Koncert v svoji “Ivanki” je priredila že deveto leto zapored in ponovno obnorela poslušalce. 

Na čudovitem decembrskem večeru je združila vse generacije, od najmlajših do najstarejših. Na odru so se ji pridružili njej dragi Stiški kvartet, Otroški pevski zbor Osnovne šole Stična in slovenski igralec, komik, imitator, pevec Klemen Slakonja. Občinstvo sta navdušila s skladbo Shallow, Klemen pa je tudi tokrat dokazal, da je mojster oziroma prava zakladnica improvizacije. Stiški kvartet je dodal nežno noto z odličnimi moškimi vokali. Otroški pevski zbor pa je pod taktirko Bojane Mulh, ki je bila Ninin prvi in neprecenljiv stik z glasbo, dodal koncertu poseben dotik otroške nežnosti. Skupaj so zapeli pesem Ko potujemo v preteklost iz šolskega muzikala Tu smo doma.

Nina Pušlar in Klemen Slakonja

Nina je s koncertom v Ivanki sklenila čudovito božično turnejo in dodala češnjo na vrhu torte. In za Nino je bila letos še posebej sladka. Nini, ambasadorki občine Ivančna Gorica, se lahko le zahvalimo, da smo tudi mi lahko del njene zgodbe.

C. Š.