Vonnova ob raziskovanju lepot Maribora dobila še ženitno ponudbo

Foto: Instagram

Svetovna smučarska zvezda (takoj za Tino Maze), ki v tej sezoni podira rekord za rekordom – v številu zmag, seveda –, se je odločila, da pred nastopom na Zlati lisici obišče še Maribor. Skupaj s svojo psičko ga je raziskovala na kolesu. O kom govorimo?

Prihaja iz ZDA, trenutno vodi v skupnem seštevku svetovnega smučarskega pokala in je navdušena nad Mariborom. To je Lindsey Vonn.

31-letna smučarka se je skupaj s psičko, ki jo ima komaj teden dni, sprehajala po mariborskih ulicah. Očitno ima po bolečem razhodu z golfistom Tigerjem Woodsom raje pasjo kot moško družbo.

Na poteh s kolesom in po trgovinah
Na instagramu je objavila tudi fotografijo s psičko v kolesarski košari pred mariborskim starim mostom: “Izjemno sem se zabavala, ko sem kolesarila po Mariboru, s svojo malo kepico … Košara na kolesu je za Lucy ravno prav velika. Ni ravno pogosto, da lahko raziskujem mesto, kjer potujem. To danes je poslastica.”

Obiskala je tudi eno izmed mariborskih trgovin, kjer so jo seveda skupaj s psičko tudi fotografirali in dokaz o tem, da jih je obiskala velika zvezda, objavili na Facebooku.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Dobila tudi ženitno ponudbo…
V Mariboru so na trgu Leona Štuklja danes izžrebali tudi štartne številke za jutrišnjo preizkušnjo Zlate lisice. Takoj po žrebu jo je uradni napovedovalec spravil v nekoliko neroden položaj, ko jo je vprašal, ali bi se poročila z njim. Ob nespodobnem povabilu moderatorja Radia Center Tima Koresa Korija presenečena Vonnova je ostala brez besed.

B. O.