fbpx

Balkanska Barbie s povečavo ustnic še ni končala

Foto: Instagram

Andrea Ivanova ima največje ustnice na svetu – in ne namerava se ustaviti. Dokler ni odkrila plastične kirurgije, je bila prelepo dekle. Pred časom se je na Facebooku pohvalila, da je odprla nov profil na Instagramu, ki ima do danes že več kot 20 tisoč sledilcev. Sama sebi pravi balkanska Barbie.

Andrea Ivanova je na svojem Instagram profilu objavila fotografije svojega videza pred vsemi estetskimi posegi in šokirala skoraj vse sledilce – tako ljubitelje obraznih popravkov kot tiste, ki menijo, da bi moral Andrei končno nekdo prepovedati obiske plastičnih kirurgov. Kar zadeva ustnice, Ivanova trdi, da z njimi še ni končala, da jih bo kljub opozorilom zdravnikov še nekajkrat povečala, čeprav so že tako velike, da ji skoraj zapirajo nosnice. Za zdaj pa Ivanova pravi, da je edini neželeni stranski učinek, ki ga je imela zaradi injekcij, težave pri prehranjevanju – nekaj dni po vsaki injekciji.

Ta 24-letna Bolgarka iz Sofije si je do danes vbrizgala več kot 30 injekcij, napolnjenih s hialuronsko kislino, zaradi česar se lahko pohvali, da je dekle z največjimi ustnicami na svetu. Andrea si je privoščila še nekaj obraznih popravkov, med drugim si je povečala lica, podaljšala obraz ter spremenila obliko brade in čeljusti ter občutno povečala oprsje.

 

Ivanova je za kozmetične “popravke” telesa zapravila na tisoče evrov. Svojo šokantno preobrazbo je začela leta 2018, nekaj fotografij iz preteklosti, ki jih še danes hrani na Facebooku, pa pričajo, da je bila pred prvimi popravki lepo dekle. A očitno ji pozornost godi – pravi namreč, da ji mnogi moški pišejo, ponujajo ji tako denar kot tudi potovanja. Zdaj imam rada svoje ustnice, bolj kot prej, in počutim se zelo dobro in sem zelo zadovoljna z njimi, ker po mojem mnenju z večjimi ustnicami izgledam lepša,” je dejala.

Takšna naj bi bila Andrea videti pred operacijami. (Foto: Facebook)

Ivanova je bila neomajna pri tem, da glede svoje estetike ne kopira nobene slavne osebe. Povedala je, da si vedno želi biti opažena. Danes se v svojem spletnem življenjepisu ponaša z “največjimi ustnicami na svetu”, veliko oboževalcev iam tudi na platformi OnlyFans. “Vedno sem si želela biti drugačna, izstopati iz množice in biti bolj ekscentrična,” je priznala. Na desetine injekcij polnil je Andrei Ivanovi vlilo samozavest, za katero je dejala, da ji je vedno primanjkovalo. Na žalost njena družina s temi spremembami ni tako zadovoljna kot ona, pa tudi na spletu ji mnogi svetujejo, naj si poišče pomoč.

Sara Kovač