fbpx

Potnik v avtobusu zaspal in se zbudil v zaklenjenem vozilu

Škot iz Aberdeena se je po dolgem dnevu vračal domov z mestnim avtobusom, potem pa nehote zaspal. Ko se je zbudil,  je bil šokiran.  

Preberite še: Veganske aktivistke ločujejo kokoši in peteline, da ne pride do posilstev: “Ne pomeni ne, kokoš mora dati soglasje”

Kar naenkrat se je znašel v zaklenjenem avtobusu, parkiranem v garaži. Očitno šofer pred koncem izmene ni pregledal vozila, zato ni opazil spečega potnika na zadnjih sedežih.

Ko se je zbudil, se najprej sploh ni zavedal, kaj se mu je zgodilo. V paniki je začel iskati načine za pobeg iz zaprtega avtobusa, a nobena tipka ni delovala, saj vozilo ni imelo ključev v ključavnici, zaradi česar niso delovala niti hidravlična vrata.

Ko je izčrpal vse možnosti, se je obrnil na socialno omrežje Reddit in pod uporabniškim imenom u/SignatureLabel delil sliko notranjosti parkiranega avtobusa ter zapisal:

“Zaspal na avtobusu, se zbudil, voznika ni bilo več. Ve kdo, kako odpreti avtobus od znotraj?”

Foto: Reddit

Nekateri uporabniki socialnega omrežja so se norčevali in pisali, da je od zdaj avtobus njegov novi dom. Presenetljivo pa je, da so se številni drugi oglasili s podobnimi izkušnjami. Očitno ljudje pogosto zaspijo na mestnih avtobusih.

K sreči mu je neki uporabnik vendarle dal uporaben nasvet: povedal mu je za zasilni gumb nad vrati avtobusa, ki ga je končno rešil avtobusnega zapora.