fbpx

[Video] Šok: Mimoidoči po hrvaških plažah priča vse več parom, ki se predajajo strastem

Fotografija je simbolična. (Foto: Freepik)

Nekateri so očitno prav brez vsakih zavor. Vedno pogostejši so namreč prizori, ko se pari v javnosti predajajo užitkom. Tokrat so mimoidoči zasačili brezsramno dvojico na plaži Bačvice v Splitu. 

V redakcijo portala Dalmacija Danas so prejeli neverjetni prizor posnetka s splitskih Bačvic. Zdi se, da je tovrstnih presenetljivih prizorov na ulicah največ v tej turistični sezoni. Ponoreli mladi turisti v samem središču mesta namreč urinirajo in bruhajo na javnih površinah. Večino teh posnetkov se zvrsti v medijih.

Očitno je letos tovrstnega materiala za objavo več, saj je obnašanje posameznikov postalo strašljivo. Čeprav Hrvaško in Dalmacijo pogosto obiščejo kulturni turisti, ki se do lastnine in zgodovinske dediščine mest obnašajo povsem korektno in z globokim spoštovanjem, jih nekateri posamezniki še vedno močno zasenčijo.

Foto: Pixabay/PrintscreenYouTube

Poleg odvajanja blata na javnih površinah so se to poletje srečali še z nečim več. En par se je namreč predajal strastem na znani splitski plaži. Vse se je dogajalo pozno zvečer v plitvini priljubljene splitske plaže.

Video je dostopen tukaj.

So povsem brez sramu
Čeprav so mimoidoči prizor opazovali, jim dvojica ni posvečala pozornosti. Ta neverjetni prizor so posneli, podobnega pa pred nekaj tedni, ko se je par ponoči predajal strastem v samem središču Splita. Ali se bo tovrstno obnašanje končalo, bomo še videli.

Sara Kovač