fbpx

Pikantne podrobnosti iz življenja Melanie Trump tudi v slovenski različici

Fotografija gole Melanie, ki jo podporniki Teda Cruza sprento izkoriščajo (Foto: TW).

Bojan Požar je februarja izdal neavtorizirano biografijo Melanie Trump za ameriški trg, od danes pa je na voljo tudi slovenska različica knjige. Požar obljublja zanimivo, poučno in zabavno branje, Slovenci pa bodo lahko do potankosti spoznali morebitno prvo damo ZDA, o kateri se je do zdaj bore malo vedelo.

Ne gre samo za slovensko različico, temveč je to tudi dopolnjena izdaja, je Bojan Požar pojasnil za Novo24TV. “Dodali smo stvari, ki smo jih odkrili, potem ko je izšla prva različica knjige,” je dodal. Včeraj se je predstavitve knjige udeležilo mnogo ljudi, kljub temu da se je čas dopustov že začel in je bilo veliko povabljenih tudi odsotnih. Prvi vtisi z včerajšnjega dogodka so bili za Požarja tako prijetni.

Dejan Levanič, Matej Tonin, Jernej Vrtovec, Igor Omerza, Franc Breznik, Matjaž Han, Dobran Božič (foto: Bojan Požar).

Dejan Levanič, Matej Tonin, Jernej Vrtovec, Igor Omerza, Franc Breznik, Matjaž Han, Dobran Božič (foto: Mediaspeed).

Nikoli ni bila vrhunska manekenka
“Melanija nikoli ni blestela v šoli, nikoli ni študirala na Oxfordu, Sorbonni ali Harvardu, nikoli ni bila vrhunska manekenka ali supermodel, niti vrhunska športnica, znanstvenica ali podjetnica, pa vendar je že danes verjetno najbogatejša Slovenka vseh časov,” lahko preberemo na ovitku biografije, katere soavtor je Igor Omerza. Njeno življenje je utelešenje ameriške zgodbe o uspehu.

Bojan Požar (foto: osebni arhiv).

Bojan Požar (foto: Mediaspeed).

Slovenci o Trumpovi ne vemo skoraj nič
Požar obljublja zanimivo, poučno in zabavno branje. Ljudje bodo v knjigi, ki ima 290 strani, spoznali Melanio Trump, pri čemer avtor zagotavlja, da Slovenci o Trumpovi poznamo samo za približno pet strani informacij.

Kot pojasnjuje Požar, se v knjigi pravzaprav vidi, kako blazno veliko število znanih Slovencev je na nek način povezanih z Melanio Trump. “Tega mogoče niti sama ne ve. Ljudje se šele zdaj spominjajo stvari za nazaj. Ona je šla leta 1992 iz Slovenije in od takrat je ni več tukaj,” je še povedal novinar in publicist. To knjiga, ki se do leta 1992 dogaja v Sloveniji, od takrat naprej pa v tujini, in “Slovencem se jo zagotovo splača prebrati,” je odločen Požar.

N. K.