fbpx

Poglejte, kakšen neverjeten znesek je ostal za Krisove prijatelje od vseslovenske akcije

Foto: Printscreen

Pred enim mesecem je potekala vseslovenska akcija, kjer smo za malega Krisa zbrali neverjetnih 3,4 milijonov evrov. Društvo Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki je objavilo seznam poravnanih stroškov za zdravljenje Krisa v ZDA in tudi koliko je ostalo za druge otroke.

Društvo je na svoj Facebook zapisalo “z vašo srčno pomočjo smo zbrali donacijo, ki je omogočila akcijo “Podari življenje – za Krisa“. Kris je že prejel najdražje zdravilo na svetu in je v objemu vseh nas na poti proti novim nasmehom, korakom… Sporočili so še, da za Krisove prijatelje oziroma za bolne otroke na računu ostaja še 1.666.437 evrov. Že v decembru pa naj bi pomagali petim otrokom in jim s tem, kot so zapisali, “pričarali prijaznejši in lepši vsakdan.”

Objavili so tudi vse poravnane stroške, ki so bili potrebni za zdravljenje Krisa. Od vize, zdravniškega spremstva, samega zdravila, nastanitve v hotelu in stanovanju in ostali stroški. Društvo se je zares izkazalo za transparentno zato ne dvomimo, da bodo mnogi še donirali preko njih.

Lana Božič