fbpx

Poraščene pazduhe znova postajajo modni trend

Madonna foto: Twitter

Po desetletjih golih in obritih pazduh se v modo znova vrača poraščenost. Še posebej je popularna pri mladih dekletih.

Pazduhe niso ravno modni del telesa, ki bi ga radi razkazovali, še posebej ne v dobi sester Kardashian, ko naravne obrvi menjajo umetne, ustnice pa se polnijo z botoksom. Nekatera dekleta pa so se trendom uprla in prisegajo na minimalno količino ličil ter razkuštrane lase, britvico pa so preprosto potisnile v kot.

Obrite pazduhe so po mnenju modnih poznavalcev v modo prišle okoli leta 1915, ko so postale popularne obleke brez rokavov. Pred tem pa ženske v javnosti svojih predelov pod rameni nikoli niso kazale. Sredi 80-ih let pa so imele skoraj vse slavne zvezdnice pod pazduho viden ‘grmiček’. Verjetno se neredki spomnite Julie Roberts s premiere filma Notting Hill ali pevke Madonne iz njenih videospotov. No, slednja tudi danes prisega na poraščene pazduhe.

Poraščene pazduhe postajajo znova modni trend 1 Poraščene pazduhe postajajo znova modni trend 1 Poraščene pazduhe postajajo znova modni trend 1 Poraščene pazduhe postajajo znova modni trend 1 Poraščene pazduhe postajajo znova modni trend 1

 

M. P.