fbpx

Princ Harry in Meghan Markle k zakonskemu svetovalcu le po letu dni zakona?!

Foto: epa

Za vojvodo in vojvodinjo Sussexa, ki sta nenehno pod drobnogledom medijev in javnosti, je stresno leto, ki se je očitno pričelo odražati v skrhanem medsebojnem odnosu. Princ Harry je namreč soprogo pozval k udeležbi pri zakonskem svetovalcu. 

Par, ki je v zakonskem stanu malo dlje kot leto dni, je nedavno povečal družino. Poleg tega, da sta postala starša prvorojencu Archieju Harrisonu, je njun zakon prizadel tudi spor s princem Williamom in vojvodinjo Cambriško Kate Middleton. Vsega skupaj pa ni olajšala niti problematična družina Meghan. Po besedah bližnjega prijatelja je vse skupaj botrovalo temu, da sta zakonca na robu norosti, poroča Radar Online.

Splošno znano je, da so bile po priključitvi ameriške igralke Meghan h kraljevi družini sprejete odločitve, ki so daleč od tradicije kraljeve družine. Vir blizu vojvode in vojvodinje Sussexa pravi, da si zakonski par močno želi svobodo pri sprejemanju odločitev, povezanih z delom njune humanitarne organizacije. Svojeglavo obnašanje Meghan je tako sprožilo vrsto problemov v družini, vendar obstaja prepričanje, da je vse skupaj rezultat prvega stresnega leta življenja v povsem novem okolju, kjer veljajo nova pravila.

Foto: Facebook

Foto: Facebookž

Strokovna pomoč se mu zdi učinkovita
Princ Harry je po smrti matere, princese Diane, odšel na terapije, da bi se rešil napadov panike in besa, poroča Večernji List. Njegovi prijatelji trdijo, da brez strokovne pomoči Harry zagotovo ne bi uspel rešiti problemov. Tudi Harry se očitno zaveda, da so ga terapije rešile, saj po poročanju vira zagovarja prepričanje, da je boljše, da z ženo Meghan obiščeta terapevta, preden bo za vse skupaj prepozno.

Morda pa sta imela starejši brat princ William in dedek vojvoda Edinburški le prav, ko sta dvomila v smiselnost zakona Harryja z ameriško igralko, ki je javnosti postala znana po igri v seriji Nepremagljivi dvojec?

Foto: Twitter

Hana Murn