fbpx

Putin zavrnil bivšo Playboyevo zajčico

Foto: epa

Pamela Anderson, ki se je najbolj spomnimo po rdečih enodelnih kopalkah v seriji Obalna straža in po glavni vlogi v filmu “Barb Wire”, je ruskemu predsedniku Putinu pisala o svojem prihodu in ga prosila za sprejem.

Vladimir Putin za prsato zvezdnico ameriške serije Baywatch ni imel časa. Kljub temu, da je Putin njeno prošnjo zavrnil, pa jo je sprejel Sergej Ivanov, bivši obrambni minister, nekoč član obveščevalne službe KGB in načelnik štaba. Bivša Playboyeva zajčica si je ogledala predsedniško palačo; za njo pa so posebej organizirali tudi voden ogled po zgodovinskem Kremlju.

»Nisem prišla kot zvezdnica, ampak kot naravovarstvenica. S predsednikom Putinom bi se rada pogovorila  o resnih temah, kot je izumiranje ogroženih živalskih vrst, posebej sibirskega tigra, ter o prepovedanemu lovu na kite in tjulnje,« je povedala Pamela.

Pamela v borbi za ogrožene živali
Zvezda Baywatch je v pismu Putina prosila, da se bolj odločno zavzame za ogrožene živalske vrste. Javnost je pozvala, naj ustavijo gradnjo največjega akvarija, v katerem naj bi imeli v ujetništvu več ork (kitov ubijalcev).

Pamela Anderson. Foto: epa

Pamela Anderson. Foto: epa

»Zelo sem presenečena, da so ujeli te kite, namesto da bi jih izpustili na svobodo,« je bila razočarana Pamela Anderson.

Proti nošenju krzna
Na novinarski konferenci je odgovarjala na številna vprašanja. Največ časa je posvetila ozaveščanju o nošenju krzna. Poudarila je, da »krzneni plašč ženskam doda najmanj deset kilogramov več«.

»Verjamem, da ima Rusija pogum in domišljijo za izvajanje učinkovitih strategij za ohranjanje ogroženega sibirskega tigra. Pogrešam bolj human pristop k živalskemu svetu in okolju,« je poudarila zvezdnica.

Foto: youtube

Foto: youtube

Na dražbi znameniti plovec
Odločila se je, da bo organizirala dobrodelno dražbo, na kateri bo prodala rdeč plovec iz televizijske nadaljevanke »Obalna straža«. Plovec je bil Pamelin osebni rekvizit na snemanjih leta 1990. Njegova začetna cena je postavljena na približno 41.000. Izkupiček bo namenjen ruskemu skladu za zaščito ogroženih živalskih vrst. Prsata zvezdnica pa ni edina hollywoodska igralka, ki se želi vključiti v različne ruske okoljevarstvene organizacije.

Spomnimo. V začetku letošnjega leta je ruska okoljevarstvena skupina morala vrniti velikodušno finančno donacijo Leonarda DiCapria. Denar je bil namenjen za zaščito divjega lososa. Ruska vlada je namreč poostrila zakonodajo o financiranju »dobrodelnih« organizacij, saj meni, da gre za novačenje Rusov za delo pri tujih obveščevalnih službah.

P. S.