Razvnela je socialna omrežja: To kitajsko lepotico z mišicami označujejo kot angela s telesom hudiča!

Foto: Instagram

Nekdanja kitajska bodibilderka Yuan Herong je povsem razvnela družabna omrežja, ko je objavila sočne fotografije, na katerih se razkazuje oblečena zgolj v spodnje perilo, da je dobro viden pogled na dele njenega natreniranega mišičastega telesa, pri čemer je le nekaj malega prepuščeno moški domišljiji. 

Herongova se je, sodeč po kopici pozitivnih odzivov, prelevila v pravo internetno zvezdo. V zasebnem življenju se je sicer odločila, da fitnes industrijo nadomesti z delom v medicinski stroki. Zaposlila se je namreč v eni izmed kitajskih bolnišnic, poroča Russia Today.

“Delam kot zdravnica in kot honorarni model, nisem pa zaposlena kot fitnes trenerka,” je Herongova v enem izmed svojih odzivov zaupala svojemu sledilcu na Instagramu.

Foto: Instagram

Označujejo jo z angelom
Nekdanja bodibilderka, poznana tudi pod imenom Chun-Li, ki po videzu spominja na lik iz ikonične videoigre Street Fighter, na Instagramu pogosto deli pomanjkljivo oblečene fotografije svojega telesa. Oboževalci jo pogosto označujejo kot angela, ki ima telo hudiča. Eden izmed njenih občudovalcev je zapisal: “Neverjetno – še boljša je kot azteška boginja na ovitku prvega albuma glasbene skupine Male!”

Foto: Instagram

Foto: Instagram

“Če bi Leonardo da Vinci to videl, bi se mu zmešalo” , “Odličen mišični tonus od glave do pet. Izgledaš super” , “Vaše mišice me ubijajo” so primeri komplimentov, ki jih je deležna Herongova, ko objavi kakšno izmed svojih fotografij. Čeprav komplimentov ne manjka, pa se med komentarji oglasijo tudi tisti, ki so začudeni nad njeno internetno slavo. Nekaterim se namreč zdi njeno telo utrujeno in ne dovolj ženstveno. “Mišice so prevelike, to sploh ni lepo,” je izpostavil eden izmed njenih kritikov.

Foto: Instagram

Hana Murn

 • Janka Kranjka

  Nagravžno.

  • Get2 Business

   lol

 • xtc

  Čeprav so nekatere Jponke in Kitajke luštne pa tsle faca pač ni.

 • mona lisa

  Nagravžno.

 • Nata

  Saj bi kakšno dobro napisala o takih in podobnih ritah. . . . . pa ne bi rada užalila kakšnega možakarja.Tudi okusi in mnenja so različni Pa tudi . . . . pravzaprav ne vem, zakaj se čudimo. Vse kar se danes objavlja, kjerkoli, je ljudem všeč. Če ne ti portali ne bi objavljali.

  • freedomfighter

   Ja lepo povedano…pa se tako je do interneta ima dostop milijarde ljudi in med njimi lahko vsak nabere nekaj miljonov fanov pa tudi ce dela najvecjo neumnost mozno…

 • Nata

  Nova , kaj pa o 50 letnici delovanja Monty Pytona, ob katerem smo se v moji mladosti zabavali ??
  https://www.youtube.com/watch?v=ohDB5gbtaEQ

 • freedomfighter

  No glede na to da so mi azijke najlepse zenske na svetu moram reci da ta ne spada med njih…mislim azijka ze je ampak ni pa neka lepotica…tudi brez misic mi nebi bila pre vec vsec

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!