Razvnela je socialna omrežja: To kitajsko lepotico z mišicami označujejo kot angela s telesom hudiča!

Foto: Instagram

Nekdanja kitajska bodibilderka Yuan Herong je povsem razvnela družabna omrežja, ko je objavila sočne fotografije, na katerih se razkazuje oblečena zgolj v spodnje perilo, da je dobro viden pogled na dele njenega natreniranega mišičastega telesa, pri čemer je le nekaj malega prepuščeno moški domišljiji. 

Herongova se je, sodeč po kopici pozitivnih odzivov, prelevila v pravo internetno zvezdo. V zasebnem življenju se je sicer odločila, da fitnes industrijo nadomesti z delom v medicinski stroki. Zaposlila se je namreč v eni izmed kitajskih bolnišnic, poroča Russia Today.

“Delam kot zdravnica in kot honorarni model, nisem pa zaposlena kot fitnes trenerka,” je Herongova v enem izmed svojih odzivov zaupala svojemu sledilcu na Instagramu.

Foto: Instagram

Označujejo jo z angelom
Nekdanja bodibilderka, poznana tudi pod imenom Chun-Li, ki po videzu spominja na lik iz ikonične videoigre Street Fighter, na Instagramu pogosto deli pomanjkljivo oblečene fotografije svojega telesa. Oboževalci jo pogosto označujejo kot angela, ki ima telo hudiča. Eden izmed njenih občudovalcev je zapisal: “Neverjetno – še boljša je kot azteška boginja na ovitku prvega albuma glasbene skupine Male!”

Foto: Instagram

Foto: Instagram

“Če bi Leonardo da Vinci to videl, bi se mu zmešalo” , “Odličen mišični tonus od glave do pet. Izgledaš super” , “Vaše mišice me ubijajo” so primeri komplimentov, ki jih je deležna Herongova, ko objavi kakšno izmed svojih fotografij. Čeprav komplimentov ne manjka, pa se med komentarji oglasijo tudi tisti, ki so začudeni nad njeno internetno slavo. Nekaterim se namreč zdi njeno telo utrujeno in ne dovolj ženstveno. “Mišice so prevelike, to sploh ni lepo,” je izpostavil eden izmed njenih kritikov.

Foto: Instagram

Hana Murn