fbpx

[Video] Prsata žena ukrajinskega nogometaša dokazala, da obvlada žogo v stilu zvezdnika Zlatana Ibrahimovića!

Foto: Printscreen

Ko je nogometna zvezda Zlatan Ibrahimović v stilu znanstvenofantastičnega trilerja Matrica izvedel izziv v okviru katerega s pomočjo prsnega koša, pomaknjen nazaj, na mojstrski način obvladuje nogometno žogo, si marsikdo ni mislil, da bo izziv tako navdušil, da ga bodo pričeli posnemati. Tokrat se je izziva lotila brhka žena ukrajinskega nogometaša Mikole Moroziuka Irina in preprosto navdušila.

Švedski superzvezdnik Zlatan Ibrahimović je tekom tedna sprožil pravo evforijo potem, ko je na družbenih omrežjih delil posnetek impresivnega nadzora žoge v slogu matričnega lika Neo, ki ga je upodobil igralec Keanu Reeves. Napadalec LA Galaxyja je ob tem pozval, naj se z izzivom spopadejo tudi drugi športniki, kar so že poskusili tudi UFC prvak Khabib Nurmagomedov, francoski nogometaš Paul Pogba in srbski teniški as Novak Đoković.

Medtem, ko se po poročanju Russia Today nihče od pozvanih še ni odzval na izziv Ibrahimovića, je Irina s posnemanjem ob glasbeni spremljavi dokazala, da neverjetno kontrolira svoj prsni koš. Ob tem je pripisala, da vsakdo ve, da je Ibrahimović njen najljubši nogometaš, takoj za njenim možem seveda, in dodala, da se je ravno iz tega razloga odločila, da bo tudi sama del izziva v stilu Matrice.

https://www.instagram.com/p/B26fbY8HQn2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix

Pozornost ji ni tuja
Ni prvič, da se je žena mednarodno znanega nogometaša z objavo videoposnetka povsem podžgala socialna omrežja. Ta je namreč dokazala, da se je mogoče sleči do golega medtem, ko žongliraš z nogometno žogo na zatilju. Kot lahko vidimo, ni nič čudnega, da je brhka žena z več kot 33.000 sledilci, postala prava zvezdnica Instagrama.

Foto: Printscreen

Hana Murn