Sedaj že Tina Gaber objavlja, da je imel Janša prav glede “globoke države”

Tina Gaber. (Foto: Instagram)

Ne glede na polarizacijo Slovencev, ki je že nekaj časa nazaj dosegla vrhunec, ki še kar traja, so si tokrat glede nečesa zagotovo enotni vsi. Vsaj tako izhaja iz ene zadnjih objav na Instagram profilu premierjeve spremljevalke. Tina Gaber je na socialnem omrežju zastavila vprašanje, eden od odgovorov pa je zagotovo šokiral tudi njo.

Čeprav sta se premier Robert Golob in njegova spremljevalka Tina Gaber zadnje čase v večji meri šla “evropski turizem”, se je Gabrova po dolgem času odločila, da se malce več posveti tudi svojim sledilcem na Instagramu. Tem je zastavila vprašanje o tem, kako oni doživljajo situacijo v medijih v zadnjih letih. Odgovori so bili zelo različni, eden pa je verjetno tudi njo pustil odprtih ust.

“Kako pa vi doživljate situacijo v medijih zadnja leta?” se je glasilo vprašanje, ki ga je Tina Gaber na Instagramu zastavila svojim sledilcem. Med številnimi odgovori se je med sledilci Gabrove znašel tudi nekdo, ki je dal nekdanjemu premierju Janezu Janši prav. “Janša ima vsaj eno stvar prav: globoka država definitivno obstaja!” je zapisal.

Foto: IG

Med odgovori so bila mnenja zelo različna, npr. stanje je “zelo žalostno in boli me srce vsakič, ko gledam dnevne novice”; “desne rušijo levi, leve rušijo desni in levi”; “katastrofa!”; “prekomerno spodbujanje parasocialnega obnašanja“. Večina jih je zapisala, da je razočarana nad slabimi novicami in enoumjem določenih medijev ali da so zaradi pomanjkanja kredibilnosti celo nehali spremljati medije.

T. B.