fbpx

Severina objavila na Instragramu fotografijo, ki je izzvala številne reakcije: “To! Naj umrejo sovražniki! Verjemi v ljubezen!”

Severina in Igor Kojić (Foto: Facebook)

“Temu čudovitemu moškemu bitju želim čudovito dopolnitev 33. leta! Srečno, ljubezen.,” je zapisala Severina na Instagramu. Njen izbranec Igor Kojić, ki je tudi bivši nogometni igralec Crvene zvezde, pa ji je odgovoril: “Pravijo, da so Kristusova leta najlepša. Hvala, ljubezen.” Poleg objave je objavila tudi njuno skupno sliko, njena objava pa je kaj kmalu požela 20 tisoč všečkov in stotine komentarjev. Med njimi je najbolj odmeval: “To! Naj umrejo sovražniki! Verjemi v ljubezen!”

“To Severina! Naj umrejo sovražniki! Verjemi v ljubezen!” se je glasil eden izmed komentarjev pod fotografijo, ki povzame večino komentarjev pod sliko. Slika Severine z Igorjem Kojićem je namreč marsikoga presenetila, saj menijo, da je pevka sliko objavila že aprila, medtem ko so praznovali njuno obletnico, poroča Jutarnji list.

Njuni oboževalci na Instagrama so v preteklosti že izrazili javno nestrinjanje, ker naj bi na družbenem omrežju prenehala slediti drug drugemu. Severina naj bi po navedbah obtožila njegove starše, da se vmešavajo v njun zakon. A kot kaže v njunem odnosu ne škripa, saj je Kojić pod njeno fotografijo zapisal: “Pravijo, da so Kristusova leta najlepša. Hvala, ljubezen.”

Trditve, da so se starši vmešavali v njun odnos, so bile več kot dovolj, da so lahko tabloidi in portali pisali o njej skoraj vsak dan. Srbski mediji so tako pisali o domnevni ločitvi. A navedbe naj ne bi resnične, saj naj bi bil par v dobrih odnosih. Prav zato je eden izmed privržencev Severini zapisal: “Sedaj ste novinarjem uničili koncept, kako bodo sedaj pisali, da se ločujeta?! Tako neprevidna si.”

View this post on Instagram

Srecan rodjendan, andjele moj.. ❤️ @severina

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on

Vse od njene vrnitve iz Beograda, kjer je preživljala karanteno, naj bi Severino pogosto videvali v Splitu. Trenutno se zadržuje v Zagrebu, čeprav naj bi morala biti na dopustu.

Sara Kovač